zegarek ze stoperem i międzyczasami

karolowanka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Potrzebuję zegarka na rękę ze stoperem i co najmniej 10 międzyczasami. Wydawało mi się, że znalezienie czegoś takiego będzie bardzo proste, a jednak się myliłam. Okazuje się, że znalezienie takiego czegoś w cenie poniżej 150 zł, jest niemożliwe.
Znalazłam co prawda Kalencji 200 i Kalenji 350, ale pierwszy ma tylko jeden międzyczas może mnie ktoś poprawic?), a drugi nie ma stopera (to w ogóle możliwe?).
W związku z tym zastanowiłam się nad kupnem podstawowego pulsometru z takimi funkcjami. Znalazłam Sigmę 15, ale ona ma licznik okrążeń, a to chyba nie o samo?

Byłabym wdzięczna za pomoc i przedstawienie mi modeli zegarków/pulsometrów z szukanymi przeze mnie fukcjami.
pozdrawiam!
PKO
Awatar użytkownika
smopi
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Może coś z serii Timex Ironman Triathlon 10 Lap? Sigmę zdecydowanie odradzam - bez opaski lub po zgubieniu sygnału czas trwania treningu się zatrzymuje. Co prawda można włączyć stoper ale po 5 minutach display automatycznie się zmienia (przechodzi chyba w tryb pokazywania bieżącej godziny). Stoper działa "w tle" ale aby zobaczyć czas trzeba ponownie wejść w tryb stopera. W czasie biegu nie jest to zbyt wygodne :lalala:
karolowanka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

no właśnie zaczęłam zastanawiac się nad timexami. Rozumiem, że wszystkie te zegarki mają stoper (bo w funkcjach nie jest to wymienione ;p)?
Awatar użytkownika
Jard
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam Kalenji 350. Zegarek oczywiście ma stoper, zapisuje 100 międzyczasów, zapamiętuje czasy 1 treningu (można je obejrzeć mimo wyzerowaniu stopera). Nie ma natomiast timera.
karolowanka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

czyli ten chyba najbardziej by mi odpowiadał. Dzięki za pomoc :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ