http://allegro.pl/karrimor-dlugie-getry ... 30411.html
Co powiecie o tych getrach? Czy warto by było takie zakupić czy raczej coś innego?
Polećcie mi coś;)
Co powiecie o tych getrach?
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
1. nie znam firmy, choc pisze, ze znana
2. ja bym nie kupila bez mierzenia
3. jak juz to bym kupila te z odblaskiem
2. ja bym nie kupila bez mierzenia
3. jak juz to bym kupila te z odblaskiem
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:28
- Życiówka w maratonie: brak
Hej
Ta firma o którą pytasz jest bardzo popularna w Anglii. Kiedys byla chyba osobna, ale obecnie jest marka Sport Direct. Ogolnie jakosc i cena jest na poziomie rzeczy z Decathlonu. Takze jak ci pasuja to mozesz spokojnie kupowac. Nie jest to cw-x ale do biegania spokojnie sie nadaja. Pamietaj tylko ze sa dosyc cienkie. Dobrze jest tez jednak getry przymierzyc, chyba ze mozesz zwrocic w takim razie bierz. W Anglii te gestry mozna kupic za ok 10 funtow-stala przecena 70% od roku.
Ta firma o którą pytasz jest bardzo popularna w Anglii. Kiedys byla chyba osobna, ale obecnie jest marka Sport Direct. Ogolnie jakosc i cena jest na poziomie rzeczy z Decathlonu. Takze jak ci pasuja to mozesz spokojnie kupowac. Nie jest to cw-x ale do biegania spokojnie sie nadaja. Pamietaj tylko ze sa dosyc cienkie. Dobrze jest tez jednak getry przymierzyc, chyba ze mozesz zwrocic w takim razie bierz. W Anglii te gestry mozna kupic za ok 10 funtow-stala przecena 70% od roku.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Ja biegam w karrimorach - getrach i topie. Kupilam najtansze jakie znalazlam i - mimo, iz nie jestem bardzo doswiadczona biegaczka - nie moge na te ciuchy jakos narzekac. Po prostu sa ok:) Lepiej byloby przymierzyc, ale w sumie... to jest lajkra, wiec chyba powinno pasowac.