Rękawiczki z decathlonu.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: będzie 27.03.2011
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W Decatlonie są teraz w promocji rękawiczki za 7 złoty z cienkiego polaru. Kilka razy już się w nich wybrałem w teren i są świetne . Kupiłem dwie pary na zmianę. Piorę po każdym powrocie i nic im nie dolega.
Ludzie dzielą się na tych, co kochają bieganie i tych, co jeszcze nie wiedzą, że kochają bieganie.
- Buku85
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Biegam właśnie w takich. Niczego więcej mi nie trzeba.col pisze:W Decatlonie są teraz w promocji rękawiczki za 7 złoty z cienkiego polaru. Kilka razy już się w nich wybrałem w teren i są świetne . Kupiłem dwie pary na zmianę. Piorę po każdym powrocie i nic im nie dolega.
- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
Ja mam te ostatnie z wymienionych w pierwszym poście, i jestem zadowolony. Ciepło\e , lekkie(jak już się człowiek rozgrzeje można zdjąć i wrzucić do kieszeni)i fajnie wyglądają. Ale oo razu ostrzegam ,ze są bardzo delikatne. Raz wziałem je do odśnieżania i strasznie się pozaciągały. Myślę,że można kupic taniej równie dobre, a nawet bardziej wytrzymałe, jeśli komuś nie zależy na wyglądzie.
Run Forrest, RUN!!
- Dirrrt
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
PotwierdzamBuku85 pisze:Biegam właśnie w takich. Niczego więcej mi nie trzeba.col pisze:W Decatlonie są teraz w promocji rękawiczki za 7 złoty z cienkiego polaru. Kilka razy już się w nich wybrałem w teren i są świetne . Kupiłem dwie pary na zmianę. Piorę po każdym powrocie i nic im nie dolega.