w czym biegać w temperaturze pomiędzy +15 a +5 stopni

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U nas chyba inny jest plan/rozkład kolekcji, ponieważ Aldi mam pod nosem i przynajmniej raz w tygodniu bywam a nie widziałem...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mozliwe i chyba w Pl jest Aldi Nord a u nas Aldi Süd
tu jest stronka mozesz sobie siedzac w domu sprawdzic co nowego. Sprawdzilam na strnie oferty i sa calkiem inne niz u nas. Moze wkrotce bedzie cos do biegania.
Awatar użytkownika
mzakrz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Witam!
Chciałbym zapytać czy ktoś z Was trenował może w okresie jesienno-zimowym w mundurze?
I jeśli tak to jak się sprawdzał?Pytam bo ceny profesjonalnych ubrań do biegania w zimę trochę mnie odstraszają (A studiowanie rządzi się swoimi prawami) natomiast kompletny mundur mógłbym kupić ja 70-80zł czyli w cenie spodni termoaktywnych.

Pozdrawiam
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mi się zdarzało-przygotowywałam się do konkretnych zawodów.
Sprawdziło się dobrze-ukończyłam a rok później jeszcze poprawiłam wynik na tej samej trasie:) ale jakoś szczególnie nie polecam. Myślę że tak samo albo i lepiej sprawdzi się zwykły, wygodny strój do biegania, niekoniecznie profesjonalny (ja np. nie mam takiego specjalnie na zimę: biegam po prostu w cieplejszych spodniach i kurtce, zakładam też, stosownie do temperatury, czapkę i rękawiczki)

Pozdr:)
ARoberto
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

..ja już się trochę pogubiłem z tym ubieraniem. Było już dość zimno a teraz ciepło. W sumie pogoda jest świetna ale jakoś tak mentalnie zaakceptowałem już bieganie w cieplejszych ciuchach, czapka i rękawiczki non stop i teraz nie wiem czy wracać do lekkiego ubierania czy zaakceptować trochę więcej potu w grubszych ciuchach.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja w niedzielę i poniedziałek biegałem w wariancie letnim czyli krótkie gatki i koszulka z krótkim rękawem i było w sam raz ;) Eh.. gdyby tak 11tego taka pogoda była.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

u nas bylo dzis mgliscie i +7 i ubralam spodnie 3/4 i cienki t-shirt z dlugim rekawem +podkoszulka i bylo akurat. Jedyne co mi brakowalo to cieniutkie rekawiczki, w troche grubszych byloby za cieplo. Nie lubie biegac jak mi za goraco.
ARoberto
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

...ja odłożyłem kupno spodenek 3/4 na wiosnę a tu widzę, że jeszcze dało by radę... No cóż, póki co koszulka z krótkim rękawem i wiatrówka Kalenji. Na dół legginsy z Tchibo.. trochę za ciepło ale ogólnie nie jest źle. Najbardziej lubię patrzyć na przesadnie grubo ubranych ludzi wokół.. tak po prostu jak w listopadzie czyli z duchem kalendarza.
przepior
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Do zera i jak są przymrozki biegam w krótkich spodenkach, przed kolano, i bluzie Kalenji Isolate 1000. Raz przy 10-15 stopniach założyłem z ciekawości getry to myślałem, że sobie jajka ugotuję. ;-)
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja wczoraj kupiłem Kalenji Isolate Evolutiv - o taką http://www.decathlon.com.pl/PL/bluza-is ... 128900881/.
Biegałem dziś przy 7,0C - pod spodem miałem pseudo bieliznę termo - fantastycznie - ciepło, lekko. Czuć jak się człowiek rozgrzeje i zaczyna biegać jak ciepło jest magazynowane ale nie jest za gorąco. Ma fajne wentylatory po całości, klapki w okolicach ramion - naprawdę działa. Myślę że jak się pod to założy np Brubeck Thermo - to można spokojnie w minusach biegać i to takich całkiem sporych. Na razie na nogach mam jakieś stare ortaliony i jakoś dają radę. Ale już niedługo kupię kalesony właśnie z Brubecka Termo, do tego chyba Dobsom R-90 i żadna zima mi nie straszna :):):)
Generalnie bluzę Kalenji polecam zdecydowanie !!!!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ