Ubiór na zimę.

Nyksusek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

ostatnim razem biegałem podczas lata. Przestałem i głupio zrobiłem. Jak wszyscy wiemy, jest już praktycznie zima, na dworze wieczorami potrafi być bardzo mroźno i nie wiem jak ubrać się na bieganie.

Sprawa zaczyna się od tego, że kompletnie nie mam pieniędzy na zakup dresu kompletnego (spodnie + bluza).
Tu nasuwa się pytanie...czy jest sens biegać w krótkich spodenkach i cienkiej bluzie z kapturem podczas takiej pogody?
Biegasz?
PKO
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nyksusek pisze:Witam,

ostatnim razem biegałem podczas lata. Przestałem i głupio zrobiłem. Jak wszyscy wiemy, jest już praktycznie zima, na dworze wieczorami potrafi być bardzo mroźno i nie wiem jak ubrać się na bieganie.

Sprawa zaczyna się od tego, że kompletnie nie mam pieniędzy na zakup dresu kompletnego (spodnie + bluza).
Tu nasuwa się pytanie...czy jest sens biegać w krótkich spodenkach i cienkiej bluzie z kapturem podczas takiej pogody?
Nie ma sensu. Szkoda zdrowia. (chyba, że jesteś morsem)
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dokładnie jak pisze przedmówca. Więcej o zimowej garderobie dowiesz się z rozpoczętych wcześniej tematów w dziale Sprzęt i Zdrowie - nie ma sensu wałkować ponownie tych samych pytań.
Midi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nyksusek pisze:Witam,

Odkładać biegania do lata też nie ma sensu - przejdź się do second handów, na pewno znajdziesz tanią odzież sportową na każdą porę roku. Zwłaszcza w takich z towarem na wagę trafisz coś tanio, bo tkaniny sportowe są lekkie. Za 20-50 zł uda Ci się pewnie wyczesać górę i dół.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kolejna głupia pseudoreklama - won!
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
raaf
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:Kolejna głupia pseudoreklama - won!
Sio!
KB RS SEWO RZESZÓW
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ