new balance mt600bk co sądziecie??

varias
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam takie buty new balance mt600bk. Może ktoś użytkuje. Ja się zastanawiam czy nie oddać. Czy nadawałby się dla początkującego? Biegam średnio ponad 5km dziennie, jakieś 2 3 razy w tygodniu. Jestem raczej pronatorem , umiarkowanym.
PKO
kamilj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:40

Nieprzeczytany post

ja z kolei zastanawiam się nad kupnem tych butów, czy ktoś biegał w tym modelu?
biegam już przez kilka lat, dużo w terenie. potrzebuję czegoś do szybszych treningów, chciałbym buty, które nie mają zbyt wysoko pięty i dzięki czemu ułatwiają wybijanie się ze śródstopia. a te wyglądają na takie.
kamilj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:40

Nieprzeczytany post

a czy ktoś biegał w MT100BK ?? też wyglądają ciekawie.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

to, ze ktos w takich butach biega i jest zadowolony nie znaczy, ze to buty dla Ciebie i odwrotnie komus moga nie lezej a Tobie dodaza skrzydel. Idz do sklepu, ubierz, przebiegnij sie po sklepie troche.
runnin
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Bawareczka ma całkowitą rację. Ale jeśli bieganie traktujesz jako hobby, większość butów do biegania z newbalance będzie dla Ciebie ok - to porządna firma, z długą tradycją i doświadczeniem, więc robią dobre buty. Musisz tylko zwrócić uwagę na to, czy dany model nie jest przeznaczony do innego typu stopy, niż Twoja. Na sieci wszystko masz dobrze opisane.Wspomniane MT100BK są przeznaczone dla stopy neutralnej oraz supinującej, więc powinny pasować do większość stóp.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ