Buty dla malej stopy

Buniaczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niedawno zaczelam przygode z bieganiem i chce sobie kupic porzadne buty do biegania. Mam normalne stopy, przy czym w lewej lekka pronacja. Problem polega na tym ze moj rozmiar to 35, w porywach do 35.5. Dzis zeszlam 2 galerie w poszukiwaniu butow i wszedzie proponuja mi zupelnie zwykle buty do treningow na "juniorow". Help!
PKO
bba
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mam podobny problem. Właściwie decathlon jest jedynym sklepem, w którym mogę dostać jakieś buty. Możesz też spróbować dogadać się z jakimś sprzedawcą żeby Ci buty o odpowiednim rozmiarze sprowadził.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Buniaczek pisze:Niedawno zaczelam przygode z bieganiem i chce sobie kupic porzadne buty do biegania. Mam normalne stopy, przy czym w lewej lekka pronacja. Problem polega na tym ze moj rozmiar to 35, w porywach do 35.5. Dzis zeszlam 2 galerie w poszukiwaniu butow i wszedzie proponuja mi zupelnie zwykle buty do treningow na "juniorow". Help!
jak masz reszte ciała proporcjonalną do wielkości stopy to nie ma co sie obrażać, tylko kupić modele juniorskie :)
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Buniaczek pisze:Niedawno zaczelam przygode z bieganiem i chce sobie kupic porzadne buty do biegania. Mam normalne stopy, przy czym w lewej lekka pronacja. Problem polega na tym ze moj rozmiar to 35, w porywach do 35.5. Dzis zeszlam 2 galerie w poszukiwaniu butow i wszedzie proponuja mi zupelnie zwykle buty do treningow na "juniorow". Help!
Zmierz sobie rozmiar 36 asicsa - z doświadczenia wiem, że powinny być ok :-)

Modele 1150 oraz 2150 będą super!
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Buniaczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Alez ja sie nie obrazam:) zeby te juniorskie jeszcze byly do biegania :D Mam 154 cm ale nie jestem chucherkiem. Tzn mam nadwage ale i sporo miesni wiec nacisk na stopy mam spory.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Buniaczek pisze:Alez ja sie nie obrazam:) zeby te juniorskie jeszcze byly do biegania :D Mam 154 cm ale nie jestem chucherkiem. Tzn mam nadwage ale i sporo miesni wiec nacisk na stopy mam spory.
są i juniorskie do biegania :) tak jak wyżej - polecam decathlon
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

36 z Asics 1150 jak najbardziej może być dobre. Ja na codzień noszę 36 lub 37 a z modelu 1130 dobre było na mnie dopiero 38 i teraz śmigam w nim z wielkim komfortem. Ten sam model istnieje też w wersji dziecięcej, nawet mierzyłam niedawno, różnice zauważyłam dwie:

-but jest nieco węższy przy tej samej długości wkładki
-cena jest niemal dwa razy niższa :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ