Buty HEAD

Awatar użytkownika
Tomaszzz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak już pisałem:
abstrahując od tego czy chcę kupić buty czy nie.
Po prostu dobrze by było mieć pojęcie o każdej dostępnej marce butów do biegania i co nie jest bez znaczenia taniej w tym przypadku.
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.

.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.

..........................Dokładny pomiar odległości.
PKO
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomaszzz pisze:Jak już pisałem:
abstrahując od tego czy chcę kupić buty czy nie.
Po prostu dobrze by było mieć pojęcie o każdej dostępnej marce butów do biegania i co nie jest bez znaczenia taniej w tym przypadku.
Head głównie produkuje buty narciarskie oraz do tenisa.

Buty do biegania są przy okazji... Zatem niska cena idzie w parze z niską jakością. Gdyż producentowi nie zależy na biegaczach ; )

Jeżeli chcesz tanie buty do biegania to kup sobie Jomy, Woolfy lub pogmeraj na wyprzedaży. A jak tak bardzo chcesz promować Head'a w branży biegowej to kup te buty i napisz rzetelny test :)
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
Tomaszzz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chyba niektórzy mylą ten wątek z jakimś innym. To nie jest temat, w którym szukam butów i szczerze mówiąc nie mam zamiaru kupować tych butów (2 razy pisałem, że nie mają tutaj znaczenia moje cele zakupowe, ale widzę, że niektórzy chcą mi pomóc na siłę. :hej:). Chcę tylko się coś więcej o nich dowiedzieć w aspekcie praktycznym - nie teoretycznym.
A jak tak bardzo chcesz promować Head'a w branży biegowej
Jestem bardzo zaskoczony tym zdaniem, skąd to wywnioskowałeś? Pytam się tylko o działanie tych butów w praktyce, a ty mówisz o promowaniu w branży biegowej? :hej:
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.

.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.

..........................Dokładny pomiar odległości.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ