Po prostu dobrze by było mieć pojęcie o każdej dostępnej marce butów do biegania i co nie jest bez znaczenia taniej w tym przypadku.abstrahując od tego czy chcę kupić buty czy nie.
Buty HEAD
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak już pisałem:
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Head głównie produkuje buty narciarskie oraz do tenisa.Tomaszzz pisze:Jak już pisałem:
Po prostu dobrze by było mieć pojęcie o każdej dostępnej marce butów do biegania i co nie jest bez znaczenia taniej w tym przypadku.abstrahując od tego czy chcę kupić buty czy nie.
Buty do biegania są przy okazji... Zatem niska cena idzie w parze z niską jakością. Gdyż producentowi nie zależy na biegaczach ; )
Jeżeli chcesz tanie buty do biegania to kup sobie Jomy, Woolfy lub pogmeraj na wyprzedaży. A jak tak bardzo chcesz promować Head'a w branży biegowej to kup te buty i napisz rzetelny test

- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chyba niektórzy mylą ten wątek z jakimś innym. To nie jest temat, w którym szukam butów i szczerze mówiąc nie mam zamiaru kupować tych butów (2 razy pisałem, że nie mają tutaj znaczenia moje cele zakupowe, ale widzę, że niektórzy chcą mi pomóc na siłę.
). Chcę tylko się coś więcej o nich dowiedzieć w aspekcie praktycznym - nie teoretycznym.

Jestem bardzo zaskoczony tym zdaniem, skąd to wywnioskowałeś? Pytam się tylko o działanie tych butów w praktyce, a ty mówisz o promowaniu w branży biegowej?A jak tak bardzo chcesz promować Head'a w branży biegowej

Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.