Witam Was.
Mam takie pytanko co sadzicie o tym mp3 (sony nwz-w202) czy rzeczywiscie jest taki dobry na jakiego wyglada? Prosze o konkrety, krotka ocenke i czy sie podoba i co najwazniejsze czy warto . Do tej pory mialem zwykla mp3 ale srednio 1 na pol roku musze wydac na nowe sluchawki i wydaje mi sie to dobrym rozwiazaniem.
Pozdr i dzieki za opinie.
Miałem W202, działała mi przez jakieś... 3 tyg? Oddałem potem do sklepu a oni oddali mi kasę. To juz była kolejna para która do nich wróciła.
Jakość dźwięku... marna, ojjj marna.
Teraz biegam z telefonem, i słuchawkami CX380 i o wiele bardziej podoba mnie się taki zestaw.
Myślałem ze ekranik będzie zbędny podczas biegania, jednak okazał się być bardzo przydatnym. Nie zawsze ostawiają nam sie piosenki tak jakbyśmy chcieli...
Poszukaj na allegro moze Ipoda nano ze starszych generacji Myślę ze powinieneś się zamknąć w 100zł na MP3. Nie potrzebny ci jest chyba nowy odtwarzacz...
Pozostałe 150 wydaj na słuchawki
Bardzo polecam Creative Zen V4GB, powinno Ci tyle wystarczyć, wszystko przejrzyste, mała waga, niewielki, słuchawki kupiłem w saturnie za 50zł, Panasonic, nie pamiętam modelu-na całe uszy i trzymają się bardzo dobrze, jakość też lepiej niż przyzwoita, może rewelacji nie ma ale napewno bije na głowe niektóre inne, postaram sie znaleźć model:)
Polecam kupić Sansę Clipa - idealny do biegania i dobra jakość dźwięku. Za resztę kasy dokupić porządne słuchawki. Jeżeli potrzebujesz normalnych dousznych pchełek, to Sennheisery - mają duży wybór w tym segmencie i wszystko dobre.