Odradzam Asics GT2140 i 4energy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
- Życiówka w maratonie: brak
Ja miałem podobny problem z moimi nimbusami, po około 500km zrobiły sie dwie małe dziurki w wewnetrznej siateczce i tak zostało, nic się dalej nie rozdarło, jeżeli komuś to estetycznie przeszkadza to mozna podszyc od spodu jakąs tkanine 

ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
- kub44
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: 3:48:00
GT2130 po równo 1100km, oba buty wyglądają tak samo:

Dla porównania NB 902 po sporo większym przebiegu jakichkolwiek przetrać brak. Asics stracił klienta. Prędko butów tej firmy nie kupię.

Dla porównania NB 902 po sporo większym przebiegu jakichkolwiek przetrać brak. Asics stracił klienta. Prędko butów tej firmy nie kupię.
5km-19:04 10km-39:46 maraton-3:48:21
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Te modele nie mają nic wspólnego z GT2140 także spokojnie, Asics to wciąż bardzo dobry brand. A wpadki zdarzają się nawet... najlepszymtolek pisze:Nie straszcie mnie bo wczoraj kupiłem żonie asics 1140 .Osobiście biegam w enduro i cumulus puki co jestem zadowolony i niech tak zostanie.

- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
wysek pisze: A wpadki zdarzają się nawet... najlepszym
wpadki powiadasz? Te Blackhawki co kupiłem na wyprzedaży są już we wczesnym stadium 2140 autora wątku, zaczynają się robić dziury z boku i nad dużym palcem- zacząłem w nich biegac jakoś pod koniec marca mają może z 200 km.
Jak tam Jakub z reklamacją?
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No właśnie super - choć nie wiem dlaczego (czyli nie dostałem żadnego szerszego info), ale sklep zwraca mi kasę za buty. Z tego co wiem poszły do Asicsa do ekspertyzy, ale żadne jej wyniki nie są mi znane.
Jak na ironię okres reklamacyjny przebiegłem w bardzo wysłużonych (ponad 1600 km każda para), niedopasowanych do mojego rodzaju stopy dwóch parach Asics Gel Stratuss 2 - biega się świetnie, mają mniejsze zniszczenia niż tu opisane - jedynie czego się boję przy zakupie kolejnych to fakt, że to butki raczej dla supinatorów, a ja jestem nadpronatorem, jak ustaliłem na bieżni z kamerą.
Jak na ironię okres reklamacyjny przebiegłem w bardzo wysłużonych (ponad 1600 km każda para), niedopasowanych do mojego rodzaju stopy dwóch parach Asics Gel Stratuss 2 - biega się świetnie, mają mniejsze zniszczenia niż tu opisane - jedynie czego się boję przy zakupie kolejnych to fakt, że to butki raczej dla supinatorów, a ja jestem nadpronatorem, jak ustaliłem na bieżni z kamerą.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co zamierzasz kupić? 

- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie mam pojęciaArturS pisze:Co zamierzasz kupić?

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
Może przedstawiciele Asics Polska, też kontrolują biegowe fora, patrząc co można jeszcze poprawić, może się najwyraźniej przestraszyli, że straciliby już potencjalnych klientówJakub Osina pisze:No właśnie super - choć nie wiem dlaczego

Bądź co bądź, takie forum w których jest kilkaset(jak nie więcej) tematów o samych Asics 'ach to skarbnica wiedzy o butach:)
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
- jaszczomb
- Zaprawiony W Bojach
Dziękujemy i zapraszamy ponownie?Jakub Osina pisze: nie wiem dlaczego ale sklep zwraca mi kasę za buty.

Mi już się dziury robią konkretne mam nadzieję że do lewarta przetrwają.
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
miejmy nadzieję, bo Asics to fajna marka jest i szkoda, żeby obniżali loty.kamilos pisze: Może przedstawiciele Asics Polska, też kontrolują biegowe fora, patrząc co można jeszcze poprawić, może się najwyraźniej przestraszyli, że straciliby już potencjalnych klientów![]()
Bądź co bądź, takie forum w których jest kilkaset(jak nie więcej) tematów o samych Asics 'ach to skarbnica wiedzy o butach:)