Jaki kupić żonie zegarek sportowy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
No jak zwykle sporo ludzi wie jak forsę wydaće200 pisze:No to ostre propozycje tu daliscie. Wiem sam napisalem "cena nie gra roli". Sprawdzilem w portwelu i jednak gra role. Cos nie doliczylem sie 80000$. Moze zona mi podbiera:).

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
- Rozgrzewający Się
Witam. Juz wybralem. Kupie suunto, t1 lub t1c lub t3c. Wydaje mi sie ze jest najodpowiedniejszy tylko:
1. Gdzie je moge zobaczyc na zywo - w Krakowie lub Warszawie
2. Na stronie np sportus sa modele t1c w dwóch roznych kategoriach - w kat. monitory pracy serca i kat. monitory pracy serca dla kobiet. Modele te roznia sie troche wygladem. Czy tak jest w rzeczywistosci.
3. Co sklep to inna informacja na ich temat. Czy maja mozliwosc podlaczenia footpadow. Czym w skrocie poza iloscia pamieci roznia sie te modele. Czy wszystkie maja pasek do HR
Dziekuje
1. Gdzie je moge zobaczyc na zywo - w Krakowie lub Warszawie
2. Na stronie np sportus sa modele t1c w dwóch roznych kategoriach - w kat. monitory pracy serca i kat. monitory pracy serca dla kobiet. Modele te roznia sie troche wygladem. Czy tak jest w rzeczywistosci.
3. Co sklep to inna informacja na ich temat. Czy maja mozliwosc podlaczenia footpadow. Czym w skrocie poza iloscia pamieci roznia sie te modele. Czy wszystkie maja pasek do HR
Dziekuje
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej,
do modeli Suunto t1 i t1c nie można do kupić sensora biegowego (są uboższe o tę funkcję),
ale model t3c posiada taką opcję (do wyboru czujnik biegowy Foot POD, czujnik rowerowy Bike POD, czujnik na bazie odbiornika GPS - GPS POD)....
i wszystkie mają pas piersiowy do odczytu HR
w Warszawie na pewno możesz zajrzeć do Intersportu w Arkadii mają zegarki suunto w sprzedaży i też jest opcja zamówienia.... Jeśli chodzi o Kraków też możesz zajrzeć do salonu wcześniej wymienionej przeze mnie sieci.
pozdrawiam
do modeli Suunto t1 i t1c nie można do kupić sensora biegowego (są uboższe o tę funkcję),
ale model t3c posiada taką opcję (do wyboru czujnik biegowy Foot POD, czujnik rowerowy Bike POD, czujnik na bazie odbiornika GPS - GPS POD)....
i wszystkie mają pas piersiowy do odczytu HR
w Warszawie na pewno możesz zajrzeć do Intersportu w Arkadii mają zegarki suunto w sprzedaży i też jest opcja zamówienia.... Jeśli chodzi o Kraków też możesz zajrzeć do salonu wcześniej wymienionej przeze mnie sieci.
pozdrawiam

RUN FOREST , RUN !!!!!!
- Bagheera
- Wyga
Różnią się paskiem do pulsometra
http://www.suuntowatches.com/Suunto-t3.pro#pp-tabs
C ma wersję Comfort, a D Dual.
http://www.suuntowatches.com/Suunto-t3.pro#pp-tabs
C ma wersję Comfort, a D Dual.
- pejot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:44