Pomoc w wyborze pulsometru

redwolf1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ostatnio zepsuł mi się zegarek i nie chce kupować zwykłego zegarka do biegania wiec zamierzam kupić jakieś pulsometr.Pulsometr chce zamówić przez allegro i wydać na niego od 250 do 300 zł i tu mam kilka pytań do was czy za taką kwotę dostanie jakiś pulsometr który będzie rejestrować moja trasę biegu i potem będę mógł ją zgrać na kompa.a jeśli nie to jaki pulsometr polecacie dla osoby biegającej po lasach?
Obrazek
PKO
redwolf1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Obrazek
kacperek29
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mój kolega go ma i chwali sobie, nie znam dokładnie możliwości programu do kompa. Tylko pytanie czy on rejestruje trasę biegu - pytanie co dokładniej pod tym rozumiesz?
test:

Obrazek
redwolf1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

chodzi mi o to czy pokazuje mi ile przebiegłem i czy pokazuje wykres o poziomach wysokości na mojej trasie i jakie wtedy miałem tętno
Obrazek
kacperek29
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

redwolf1 pisze:chodzi mi o to czy pokazuje mi ile przebiegłem i czy pokazuje wykres o poziomach wysokości na mojej trasie i jakie wtedy miałem tętno
Mogę się upewnić, zresztą na forum są lepsi fachowy. Tętno pokazuje bez problemów, natomiast nie widzę możliwości żeby pokazywał poziomy wysokości ani ile przebiegłeś. Nie posiada on do tego celu żadnych urządzeń (ani nie ma gps ani innego sensora do tego celu).
test:

Obrazek
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

z rejestracją trasy z gps najtańszy na pewno Forerunner 305 ... ale to poza twoim zasięgiem cenowym

z footpodem powinieneś coś znaleźć... ale z tego co widzę forerunnery 60 też droższe... więc nie polecę konkretnego modelu.
Szymon
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ