Pulsometr Tchibo

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powiedzcie proszę, co sądzicie o pulsometrze z poniższego linku?
Chodzi mi szczególnie o dokładność pomiaru tętna, odbywa się to bez pasa na klatkę...
Macie jakieś doświadczenia z tego rodzaju urządzeniami? I jeszcze jedno pytanie: zazwyczaj produkty Tchibo mają wysoką jakość, ale moje doświadczenia kończą się na odzieży - jak to może być w przypadku pulsometru?

http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.e ... KU=0019498
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Maciejka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chyba bauer robił pulsometry z pomiarem pulsu z palca - ale pomimo, że był to pomiar ciągły (była taka nakładka na palec) czytałem o sporych błędach pomiaru.
O metodzie mierzenia przykładanym palcem (a na taki wygląda w tchibo) powiem tylko - wyobraź sobie jak sprawdzić tętno w czasie biegu? biegać z palcem przyłożonym do zegarka?
No i największa wada - wytrzyma tylko trzy bary - a jak się zalejesz w czwartym to po sprzęcie :hahaha:
Myślę, że warto trochę dołożyć i kupić coś sprawdzonego.
Sprzedam F305
hyzop
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

1234560 pisze:In diesen Jahren wurden moncler jacken von immer mehr Leute beliebt, wenn Sie auch eine moncler jake kaufen möchten, empfehlen wir die Website monclerdaunenjacke.com. Die Waren hier sind preiswert und von guter Qualität
Proponował bym na polskim forum, jednak pisać po polsku, życie staje się wtedy łatwiejsze
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba, że jest się botem i nie zwraca się uwagi.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ