Azymut

Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Ponieważ sprzedałem (za niewiarygodnie wielkie pieniądze) swojego lekko zdezelowanego Garmina FORERUNNER 60 HR/FP i potrzebuje kupić nowego... i teraz wyczaiłem że azymut (sklep internetowy) znajdujący się w wawie ma je po 588zeta i teraz czy ktoś kupował już u nich?? jak wyglada sprawa gwarancji?? wysyłam i bez problemu naprawiają??
PKO
00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

2 lata gwarancji (prawa konsumenta).
airbebe
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

00jan pisze:2 lata gwarancji (prawa konsumenta).
Dokładnie to 2 dwa lata na reklamację towaru zgodnie z prawami konsumetna (tutaj nie potrzebujemy karty gwarancyjnej tylko dowód zakupu). Gwarancja to osobne prawa wynikające z postanowień dystrybutora/producenta.

A w Azymucie sam kupiłem swojego FR60 (bezpośrednio w sklepie). Gwarancję dostałem na 3 lata. Są od dawna dystrybutorem Garmina i sami prowadzą także serwis.
Awatar użytkownika
barte
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Raul - co sie stalo z Twoim FR60? o ile dobrze pamietam to kupiles go jakos we wrzesniu, co sie z nim dzialo?
pozdro
wymiana modulu kamery w Samsungu Galaxy S2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pamięć widzie masz dobra nawet po zmianie nicku :P Sprzedałem koledze za większe pieniądze... dziś właśnie przed chwila dokładnie 17.13 odebrałem od kuriera nowego FR60 :) z tamtym było wszystko w porządku ale że kolega chciał kupić a bał się kupić z allegro bo mówi że to nie pewne więc sprzedałem swój za 650zł, a kupiłem nowy za 613... nie zarobiłem jakoś wiele ale mam nówkę i wdzięczność kolegi :)
Awatar użytkownika
barte
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

:) no mozna i tak robic zakupy, ja w sumie zawsze duzo trace jak cos sprzedaje, niedawno chcialem sprzedac swojego laptopa ktory ma rok, jest w stanie idealnym itd i trudno mi bylo znalezc kupca za 50% jego pierwotnej ceny dlatego darowalem sobie i go zostawilem, tak mniej wiecej wyglada sytuacja z elektronika - z moich obserwacji po roku traci ok.50% ceny a winna jest machina marketingowa ktora wciska ludziom slogany bo sam sprzet niewiele sie zmienia.
dlatego tez gratuluje udanej transakcji :)
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze:Pamięć widzie masz dobra nawet po zmianie nicku :P Sprzedałem koledze za większe pieniądze... dziś właśnie przed chwila dokładnie 17.13 odebrałem od kuriera nowego FR60 :) z tamtym było wszystko w porządku ale że kolega chciał kupić a bał się kupić z allegro bo mówi że to nie pewne więc sprzedałem swój za 650zł, a kupiłem nowy za 613... nie zarobiłem jakoś wiele ale mam nówkę i wdzięczność kolegi :)
masz fajne podejście do kolegów...
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Spytaj kolegi czy nie chce cyfrówki kupić - przydałaby mi się nowa :-)
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Awatar użytkownika
barte
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

meszka - nie rob dramatu, podobno wilk jest syty i owca cala. moze kolega kiedys przekona sie ze czasem "ryzyko" poplaca.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

meszka pisze:
Raul7 pisze:Pamięć widzie masz dobra nawet po zmianie nicku :P Sprzedałem koledze za większe pieniądze... dziś właśnie przed chwila dokładnie 17.13 odebrałem od kuriera nowego FR60 :) z tamtym było wszystko w porządku ale że kolega chciał kupić a bał się kupić z allegro bo mówi że to nie pewne więc sprzedałem swój za 650zł, a kupiłem nowy za 613... nie zarobiłem jakoś wiele ale mam nówkę i wdzięczność kolegi :)
masz fajne podejście do kolegów...
znaczy w dobrym czy złym tego słowa znaczeniu??
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

po prostu nie wiem czy fajnie jest być Twoim kolegą :hejhej:
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Eeee wydaje mi sie że nie narzekają :P on sam zaproponował cene więc to nie było że ja mu ja narzuciłem... myślę (oczywiście moge sie mylić a raczej na pewno sie myle) że niektórzy cenią mnie sobie jako kolege a inni nie.. to normalne.. nie mogą Cie wszyscy lubić... zresztą o to czy jestem dobrym kolega czy nie, trzeba by zapytać innych...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ