Ok ok cos te New Balance musza w sobie miec skoro kazdy je zachwala, wiec spojrze na nie jutro laskawszym okiem. Szkoda tylko ze z tych modeli sa najbrzydsze...
Asicsy jak je przymierzalem wydawaly sie takie tepawe... nie niosly same, jak to sie miewa wrażenie..
Najbardziej niosly mnie na przymiarkach i przebierzkach w decathlonie mizuno wave cyclone, zaraz potem mizuno fortis tak samo NB i pegasusy, a na koncu Asicsy.
No ale tez nie musza jakos mnie mega nieść, grunt zeby nadawaly sie na dluzsze wycieczki 10k i polmaratony, co by sie kontuzji nie nabawic jak juz nogi same niosly nie beda...
W ogóle to ma być to but na szybkie treningi i startowy. Bo stricte treningowe i trailowe mam.
New Balance 1062, nowe wadliwe buty?
-
- Dyskutant
kurde epopeja sie z tego wyboru butów robi?...
wziąłem zgodnie z poradami NB 1062 wszystko fajnie ale jedna rzecz mnie martwi lewy but mi skrzypi i jak naciskam to jakbym sie w nim lekko zapadal (nie mam przewiedzen i nie jestem przeczulony, efekt wyrazny
chodze sobie w nich normalnie pomieszkaniu a one halasuja taki odglos jak naciskam na stope, jak w butach po przebiegu 1000 km z zuzyta amortyzacja.
Czy to normalne? czy raczej wada fabryczna i trafilem na trefny egzemplarz?
wziąłem zgodnie z poradami NB 1062 wszystko fajnie ale jedna rzecz mnie martwi lewy but mi skrzypi i jak naciskam to jakbym sie w nim lekko zapadal (nie mam przewiedzen i nie jestem przeczulony, efekt wyrazny

chodze sobie w nich normalnie pomieszkaniu a one halasuja taki odglos jak naciskam na stope, jak w butach po przebiegu 1000 km z zuzyta amortyzacja.
Czy to normalne? czy raczej wada fabryczna i trafilem na trefny egzemplarz?
-
- Dyskutant
ano zwrocilem je i kupilem dzisiaj sobie dwie pary w rewelacyjnych cenach (jeszcze obnizyli ceny...)
asics gel kayano 15 za 199 zl
i
Nike Zoom Vomero 3 za 199 zl...
No az zal bylo nie brac i mam teraz spokoj z butami na 2 sezony
asics gel kayano 15 za 199 zl
i
Nike Zoom Vomero 3 za 199 zl...
No az zal bylo nie brac i mam teraz spokoj z butami na 2 sezony

Ostatnio zmieniony 04 sty 2010, 08:06 przez radeon, łącznie zmieniany 1 raz.