New Balance 1062, nowe wadliwe buty?

radeon
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ok ok cos te New Balance musza w sobie miec skoro kazdy je zachwala, wiec spojrze na nie jutro laskawszym okiem. Szkoda tylko ze z tych modeli sa najbrzydsze...

Asicsy jak je przymierzalem wydawaly sie takie tepawe... nie niosly same, jak to sie miewa wrażenie..

Najbardziej niosly mnie na przymiarkach i przebierzkach w decathlonie mizuno wave cyclone, zaraz potem mizuno fortis tak samo NB i pegasusy, a na koncu Asicsy.

No ale tez nie musza jakos mnie mega nieść, grunt zeby nadawaly sie na dluzsze wycieczki 10k i polmaratony, co by sie kontuzji nie nabawic jak juz nogi same niosly nie beda...

W ogóle to ma być to but na szybkie treningi i startowy. Bo stricte treningowe i trailowe mam.
PKO
radeon
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

kurde epopeja sie z tego wyboru butów robi?...

wziąłem zgodnie z poradami NB 1062 wszystko fajnie ale jedna rzecz mnie martwi lewy but mi skrzypi i jak naciskam to jakbym sie w nim lekko zapadal (nie mam przewiedzen i nie jestem przeczulony, efekt wyrazny :)

chodze sobie w nich normalnie pomieszkaniu a one halasuja taki odglos jak naciskam na stope, jak w butach po przebiegu 1000 km z zuzyta amortyzacja.

Czy to normalne? czy raczej wada fabryczna i trafilem na trefny egzemplarz?
00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Akurat tego modelu nie mam, lecz w sumie mam 4 pary NB i też następce 1063 i nic mi nie skrzypi. Może wymiana pomoże.
radeon
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ano zwrocilem je i kupilem dzisiaj sobie dwie pary w rewelacyjnych cenach (jeszcze obnizyli ceny...)

asics gel kayano 15 za 199 zl
i
Nike Zoom Vomero 3 za 199 zl...

No az zal bylo nie brac i mam teraz spokoj z butami na 2 sezony :)
Ostatnio zmieniony 04 sty 2010, 08:06 przez radeon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

niezle ceny ! Gratuluję zakupów - a NB trzeba było oczywiście wyminić - więc dobrze zrobiłeś. Moje też nie skrzypią (nawet te "zabiegane")
Szymon
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ