mchalnotts pisze:Drogi Lumbago - nikt nie wie jak wyglądają Twoje Asicsy
Zaczynasz mnie drażnić. Idż pomóż mamie w kuchni i nie zaczepiaj mnie mądralo.
Nie pisałem do ciebie -był spokój w tym wątku dopóki tu nie wlazłeś jak krowa w szkodę.
mchalnotts pisze:Drogi Lumbago - nikt nie wie jak wyglądają Twoje Asicsy
Proszę, nie pisz takich pierdoł. Nawet w najtańszych reebokach (dałem ze 100-150zł w GoSport) zrobiłem ponad 600km i gdybym ich nie roztargał zaczepiając o gwoździe na budowie to spokojnie można byłoby w nich biegać do dnia dzisiejszego. Sam system DMX chyba jest stosowany we wszystkich butach biegowych Reeboka, choć myślę, że powinni wymyślić inne nazwy, bo stopień amortyzacji w tanich marketowych butach nijak ma się np do tego w serii Premier.constantius pisze:Reebock DMX to najtańszy system amortyzacji w butach tej marki. Wystepuje we wszystkich najtańszych modelach takich co są już za 100 zł
Tutaj ktoś pisze że Reebock to dobre buty...
eeeeeeeeetam..... gdzieeeeeeeeeeeeetam może jak ktoś biega 3-4 kilosy dwa razy w miesiacyu to starczają
ArturS pisze:Proszę, nie pisz takich pierdoł. Nawet w najtańszych reebokach (dałem ze 100-150zł w GoSport) zrobiłem ponad 600km i gdybym ich nie roztargał zaczepiając o gwoździe na budowie to spokojnie można byłoby w nich biegać do dnia dzisiejszego. Sam system DMX chyba jest stosowany we wszystkich butach biegowych Reeboka, choć myślę, że powinni wymyślić inne nazwy, bo stopień amortyzacji w tanich marketowych butach nijak ma się np do tego w serii Premier.constantius pisze:Reebock DMX to najtańszy system amortyzacji w butach tej marki. Wystepuje we wszystkich najtańszych modelach takich co są już za 100 zł
Tutaj ktoś pisze że Reebock to dobre buty...
eeeeeeeeetam..... gdzieeeeeeeeeeeeetam może jak ktoś biega 3-4 kilosy dwa razy w miesiacyu to starczają
W Veronach pękło mi 600km http://swiderek.eu/2009/12/07/reebok-pr ... -kfs-test/ Jak widać buty wyglądają niemal jak nowe. Jedynie prawa pięta dość mocno mi się wytarła, ale to nie wina butów, a mojej techniki (lub jej braku) biegania i zapewne tego, że ten model jest przeznaczony dla dużo lżejszych biegaczy. Od nowego roku będę starał się to zmienić.