Komentarz do artykułu Kalenji Kapteren XT - 3000km testu

Andrzej_
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Umyślnie nie napisałem czyje to buty bo po co robić im niepotrzebną, darmową reklamę. Z resztą tego modelu już dawno nie produkują bo zacząłem w nich biegać w październiku 2004. Po 3 tys. musiały wyglądać tak jak te wasze w artykule. Wytrzymały jeszcze pięć bo mają nie siatkę ale materiał, który też jednak się podarł jak już wspomniałem.
PKO
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to żadna reklama, buty wytrzymały tyle i to jest fakt
poza tym jak piszesz nie są już produkowane więć śmiało podawaj
Tomek
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale dlaczego te buty są tak ubrudzone? Do zdjęć trzeba je było porządnie wyczyścić, żeby wszystkie uszkodzenia było wyraźnie widać. A teraz co? Jakieś dziurki ledwo widoczne spod warstwy błota. Mam wrażenie, że błoto pozostawiono specjalnie, żeby uwypuklić zużycie buta, niestety, to dość tani chwyt.
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Takie buty trzeba by testować faktycznie w trudnym terenie np. w górach i dlatego wg. mnie ten wynik jest nieco wypaczony. Asfalt, beton, bieżnia i nieco lizneły błotka z nizinnego terenu nie trzynią bohatera z Kipteruna mimo swoich rzekomo 3000km. Kolega z którym biegam w górach nie jest nimi zachwycony...
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ