Buty do biegania w zimę

rav1986
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ktoś jeszcze podzieli się jakimiś propozycjami?
Chętnie przeczytałbym opinie od użytkowników danego obuwia.
Wczoraj miałem zdjęcie szwów, teraz około 2 tygodni lekkich ćwiczeń (rozciąganie i siłownia), a potem chciałbym już wrócić do biegania, dlatego szukam już odpowiedniego obuwia.
PKO
Awatar użytkownika
hitaczi
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

rav1986 pisze:Ktoś jeszcze podzieli się jakimiś propozycjami?
Chętnie przeczytałbym opinie od użytkowników danego obuwia.
Wczoraj miałem zdjęcie szwów, teraz około 2 tygodni lekkich ćwiczeń (rozciąganie i siłownia), a potem chciałbym już wrócić do biegania, dlatego szukam już odpowiedniego obuwia.
Ja bym Ci polecił Adidasa Supernova RIOT w wersji na bogato (540zł) albo Reebok Premier TR w wersji zdroworosądkowej ;) (300zł). Są też w sklepach internetowych promocje ale raczej małe albo duże rozmiary.
Małymi krokami do celu...
www.pajacyk.pl ---> klikam raz dziennie
Awatar użytkownika
adamo110
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak myślicie te buty nadają się do biegania w zime nike zoom red rocks??? http://www.135sport.pl/do/item/34532600 ... =345326001

I nie będą przemakać za szybko ???
Awatar użytkownika
adamo110
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A tak w ogole to które buty byście wybrali adidas adizero xt czy te nike wyżej podane do trialu i by sie nadawały na zimę ???? ;P
marcin_gin
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja mam reeboka smoothfit selectride II i muszę przyznać, że nie żałuję wyboru, wygodne, mają dwie opcje Run i Train zdecydowanie ułatwiające życie biegacza, na siłowni też się super sprawdzają
piorun
Awatar użytkownika
fotman
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

adamo110 pisze:A tak w ogole to które buty byście wybrali adidas adizero xt czy te nike wyżej podane do trialu i by sie nadawały na zimę ???? ;P
Kupiłem adizero xt ale jeszcze w nich nie śmigałem. Po domu chodzi się w nich przyjemnie. :hej: Nie są to buty dla osobników z szeroką stopą. Mam model sprzed 2 lat. Może w nowszych coś się zmieniło.
Te Nike z linku powyżej też wyglądają przyjemmnie ale nie są to buty niskoprofilowe.
Jedne i drugie nie są chyba zbyt dobrze zabezpieczone przed przemoknięciem. Mi to jednak nie przeszkadza. W niedzielę rano biegałem w deszczu i błocie po lesie w tych butkach i było git. Ale dla mnie buty zabezpieczone przed wodą bardziej pasują na spacery (ewentualnie do truchtania) a nie do biegania gdy człowiek się porządnie męczy i poci.
avzi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja mierzylem ostatnio kilka modeli pod katem zimowego sezonu i najlepiej czulem sie w new balance 908. Bede biegal w wiekszosci po miescie, ale rowniez w lesie. Moje parametry: 183/85. Czy to dobra opcja dla moich potrzeb?
avzi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja mierzylem ostatnio kilka modeli pod katem zimowego sezonu i najlepiej czulem sie w new balance 908. Bede biegal w wiekszosci po miescie, ale rowniez w lesie. Moje parametry: 183/85. Czy to dobra opcja dla moich potrzeb?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ