Długość leginsów Tchibo
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej,
przy moich 176cm wzrostu mam rozmiar L, sadze ze nawet na kogos z 180cm bylyby OK, bo nie sa strasznie napiete/naciagniete (troche luzu jest).
W zaszadzie tez sie zastanawialem stojac w sklepie, wiec rozpakowalem i sprawdzilem rozmiar M i L - przylozenie obu par do siebie dalo ta sama dlugosc - a wiec pewnie obwod w pasie tylko rozni rozmiarowke, a dlugosc definiowana jest raczej przez rozciagliwosc materialu jak sadze...
Pozdruffka!!
przy moich 176cm wzrostu mam rozmiar L, sadze ze nawet na kogos z 180cm bylyby OK, bo nie sa strasznie napiete/naciagniete (troche luzu jest).
W zaszadzie tez sie zastanawialem stojac w sklepie, wiec rozpakowalem i sprawdzilem rozmiar M i L - przylozenie obu par do siebie dalo ta sama dlugosc - a wiec pewnie obwod w pasie tylko rozni rozmiarowke, a dlugosc definiowana jest raczej przez rozciagliwosc materialu jak sadze...
Pozdruffka!!
Never stop exploring!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mam 181 cm i 85 kg, rozmiar L pasuje idealnie. Zakładam, że chodzi o leginsy z ostatniej kolekcji. Wg tabeli rozmiarów Tchibo rozmiar L to męski 52-54.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam 185 cm i 84 kg i M-ka pasuje...