Znów buty na zime, do max 300zł

msvklr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć, przekopałem troche wątków o butach na zime, ale w sumie nie znalazlem nic co by mi odpowiadało. Szukam butów do max 300zl, najlepiej jednak w granicach 250. Potrzebny mi jest konkretny bieżnik, bo czesto biegam po lesie i nieco bardziej blotnych sciezkach. Może znacie, widzieliscie jakies ciekawe promocje. Interesowaly mnie salomony breeze z decathlonu ale z tego co czytałem nie ciesza się najlepsza opinią. Ogolnie rozgladalem sie glownie za salomonami, ale de facto ni bede wybrzydzal jezeli cos mi przypasuje :)

Pozdro
PKO
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Do 300zł masz Gore-Texowe trailówki np Reebok Premier (299zł w InterSport), Puma Betasso II (279zł na allegro), coś było z adidasa i nike. Jeśli nie ma być gore-texu, to wybór jest dość duży i przy obecnych przecenach zmieścisz się nawet w 200-250zł za buciki , które w sezonie kosztują po 400zł i więcej. Warto wybrać się do Intersportu - mają dość duży wybór na wyprzedaży. W decathlonie można wygrzebać za jakieś 270zł Salomony XT Wings - na śląsku znalazłem w oddziale w Sosnowcu, a w Gliwicach nawet przez chwilę ich nie mieli. Ahhh.. no i nie można nie wspomnieć o Montail Masochist w sklepie górala Obrazek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Saucony Grid Jazz 12 TR
Awatar użytkownika
adamo110
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wydaje mi się ,że te buciki powinny się nadać na zime http://www.allegro.pl/item790360523_nik ... _42_5.html :hej:
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

msvklr - Tak jak napisał ArturS to najkorzystniejsze cenowo są Reebok Premier jeśli chodzi o nowe modele (sam chcę je kupić). Zawsze możesz poszukać czegoś z outletów co leżało rok czy dwa w magazynie i czasami za grosze można dostać dobre buty (np: Factory w Wawie).
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Potwierdzam to co wyżej napisane, kupiłem w Factory w Wawie Nike Triax 11 GTX za 349. Pobiegałem trochę po kałużach i jest spoko, jak się górą woda nie naleje to wracam z suchą stopą.
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ruh hożuf pisze:Potwierdzam to co wyżej napisane, kupiłem w Factory w Wawie Nike Triax 11 GTX za 349. Pobiegałem trochę po kałużach i jest spoko, jak się górą woda nie naleje to wracam z suchą stopą.
Ten Reebok Premier TR ma język połączony z resztą buta Goretexową wyściółką więc chyba byłby lepszy... Cholera mam z tym problem, nie wiem co kupić :(
msvklr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Interesują mnie te montraile z powyższych typów. Akurat tego numeru biegania, gdzie byl test butów nie miałem, ale czytałem, że dostały właściwie najwyzsze noty. Ogólnie bucik bardzo mi sie podoba, cena tez dosc przystepna. Ktos ma jakies doswiadczenia z tymi kapciami?
Awatar użytkownika
adamo110
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Myśłe ,że ten model butów jest dosyć interesujący na zimę ADIDAS TERREX GTX
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

msvklr pisze:Interesują mnie te montraile z powyższych typów. Akurat tego numeru biegania, gdzie byl test butów nie miałem, ale czytałem, że dostały właściwie najwyzsze noty. Ogólnie bucik bardzo mi sie podoba, cena tez dosc przystepna. Ktos ma jakies doswiadczenia z tymi kapciami?
A możesz je pokazać? :)
Midi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

run pisze: A możesz je pokazać? :)
Tu są http://sklep.biegigorskie.pl/Montrail/O ... -Masochist
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ