Zegarek Timex Ironman Triathlon

Cieniarz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam. Dostałem dwa lata temu zegarek Timex Ironman Triathlon i nie używałem go bo nie miałem instrukcji obsługi . Znalazłem instrukcje w necie ale jest po angielsku i połowy nie rozumiem. Chciałbym poprosić czy ktoś nie ma instrukcji po polsku? będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje.
PKO
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cieniarz pisze:Witam. Dostałem dwa lata temu zegarek Timex Ironman Triathlon i nie używałem go bo nie miałem instrukcji obsługi . Znalazłem instrukcje w necie ale jest po angielsku i połowy nie rozumiem. Chciałbym poprosić czy ktoś nie ma instrukcji po polsku? będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje.
na stronie timexa są instrukcje: http://www.timex.pl/manuals.aspx
Cieniarz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki :)
1910
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Cześć, potrzebna pomoc! Kupiłem timexa T5K224 http://www.timex.pl/product_description ... =326&id=14 i zaczęły się wątpliwości. Zegarek jest identyczny jak na zdjęciu, ale zapamiętuje 30 okrążeń i nie mogę ustawić drugiego interwału timera (na którym mi właśnie zależało). Napiszcie swoje sugestie. Z góry dziękuję!
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

1910 pisze:Cześć, potrzebna pomoc! Kupiłem timexa T5K224 http://www.timex.pl/product_description ... =326&id=14 i zaczęły się wątpliwości. Zegarek jest identyczny jak na zdjęciu, ale zapamiętuje 30 okrążeń i nie mogę ustawić drugiego interwału timera (na którym mi właśnie zależało). Napiszcie swoje sugestie. Z góry dziękuję!
Kupiłeś go na stronie timex.pl ?
1910
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kupiłem ten zegarek w sklepie rekomendowanym przez stronę timex.pl,
znajdującym się w mojej miejscowości.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

1910 pisze:Cześć, potrzebna pomoc! Kupiłem timexa T5K224 http://www.timex.pl/product_description ... =326&id=14 i zaczęły się wątpliwości. Zegarek jest identyczny jak na zdjęciu, ale zapamiętuje 30 okrążeń i nie mogę ustawić drugiego interwału timera (na którym mi właśnie zależało). Napiszcie swoje sugestie. Z góry dziękuję!
Jak wchodzisz w ustawianie interwałów - to miga Ci numer interwału - 1.
No i plusem musisz go zmienić na 2. I ustawić co tam będzie do ustawienia.
1910
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Jak wchodzisz w ustawianie interwałów - to miga Ci numer interwału - 1.
No i plusem musisz go zmienić na 2. I ustawić co tam będzie do ustawienia.
Dzięki za pomoc, ale w funkcji timera mogę ustawić tylko czas interwału i funkcję (repeat/stop). Do tego te 30 okrążeń, gdy powinno być tylko 10. Coś jest z nim nie tak. Kupiłem go 29.07 i nie wiem, czy teraz będę mógł oddać?
1910
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Trochę to trwało, ale mój problem się rozwiązał. Zegarek o którym pisałem nie mógł mieć interwałów, był to błąd opisu na stronie Timexa. W ramach rekompensaty zaproponowano mi t5e231 bez dopłaty.
TrudnyPoczątek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kupiłem dziś zegarek Timex marathon dalej zwany T5E291 czy jakoś tak. W każdym razie to taki. Ja wiem że nie jest to sprzęt, którego "obsługa" wymaga wielkiej błyskotliwości ale jednak chciałbym mieć instrukcje w języku polskim. Pytanie tylko skąd ją wziąć. Tak wiem, że gasper wyżej podał link do instrukcji na stronie timex'a ale tam w spisie taki model w ogóle nie figuruje podobnie zresztą jak w asortymencie zegarków na stronie. Czyżbym kupił model z jakieś poprzedniej epoki? :lalala:
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

TrudnyPoczątek przesadzasz. Wszystkie timexy są zrobione na podobnym schemacie. Można korzystać z instrukcji do innych ich zegarków. Najwyżej nie będzie takiej funkcji i już.
TrudnyPoczątek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Masza rację. Można skorzystać z instrukcji innego modelu (choć są różnice). Jednak dałem radę (nawet z moim angielskim) przy pomocy dołączonej isntrukcji na papierku.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ