Polar RS800CX Run - Instrukcja obsługi (PL)
- Ajkidu
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich,
planuje zakup Polar RS800CX Run . Znalazłem ciekawą cenowo ofertę na allegro, ale niestety bez polskiej instrukcji.
Piękny sprzęt, ale obawiam się, że nie poradzę sobie z nim bez polskiej instrukcji, tym bardziej, że nigdy nie miałem do czynienia z Polarem lub jakimkolwiek innym tego typu urządzeniem.
Czy może ktoś z Was dysponuję instrukcją w polskiej wersji językowej lub zna taki link ?
pozdrawiam
Ajkidu
planuje zakup Polar RS800CX Run . Znalazłem ciekawą cenowo ofertę na allegro, ale niestety bez polskiej instrukcji.
Piękny sprzęt, ale obawiam się, że nie poradzę sobie z nim bez polskiej instrukcji, tym bardziej, że nigdy nie miałem do czynienia z Polarem lub jakimkolwiek innym tego typu urządzeniem.
Czy może ktoś z Was dysponuję instrukcją w polskiej wersji językowej lub zna taki link ?
pozdrawiam
Ajkidu
Ostatnio zmieniony 02 sie 2009, 14:05 przez Ajkidu, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale to proste urządzenie. 

-
- Dyskutant
Nie ma instrukcji po polsku do tego modelu. Jest jedynie coś skrótowego "getting started" z którego niewiele wynika i jak ktoś nie miał wcześciej jakiegokolwiek Polara, to nie zdoła go nawet skonfigurować pod siebie.
Pełna instrukcja jest po angielsku w wersji elektronicznej - opcja do wyboru, przy instalowaniu Polar Protrainera.
Pozdrawiam
Pełna instrukcja jest po angielsku w wersji elektronicznej - opcja do wyboru, przy instalowaniu Polar Protrainera.
Pozdrawiam
- Ajkidu
- Rozgrzewający Się
A może ktoś z Was dysponuje polską instrukcją do niższych modeli. Będę wdzięczny za link czy podesłanie via e-mail.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2009, 19:31 przez Ajkidu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ajkidu
- Rozgrzewający Się
A to ciekawe, ja myślałem, że każdy sprzedający w Polsce ma ustawowy obowiązek dołączenia instrukcji w polskiej wersji językowej.para pisze:Nie ma instrukcji po polsku do tego modelu. Jest jedynie coś skrótowego "getting started" z którego niewiele wynika i jak ktoś nie miał wcześciej jakiegokolwiek Polara, to nie zdoła go nawet skonfigurować pod siebie.
-
- Dyskutant
w zestawie jest instrukcja w wersji elektronicznej po polsku, która jest nazwana - pierwsze kroki - ma 28 stron, to wszystko.
Pełna instrukcja w wersji angielskiej ma 59 stron.
Pozdrawiam
Pełna instrukcja w wersji angielskiej ma 59 stron.
Pozdrawiam
- Ajkidu
- Rozgrzewający Się
Witam,
napisałem do oficjalnego przedstawiciela Polara na Polskę, czyli do Sport Konsulting i w odpowiedzi dostałem informację, że przetłumaczone na język polski są zarówno User Manual jak też i Getting Started.
Także dla mnie sytuacja jest jasna. Jeśli sprzedawca ma sprzęt pochodzący z polskiej dystrybucji, to dołączona jest do niego pełna instrukcja w polskiej wersji językowej.
napisałem do oficjalnego przedstawiciela Polara na Polskę, czyli do Sport Konsulting i w odpowiedzi dostałem informację, że przetłumaczone na język polski są zarówno User Manual jak też i Getting Started.
Także dla mnie sytuacja jest jasna. Jeśli sprzedawca ma sprzęt pochodzący z polskiej dystrybucji, to dołączona jest do niego pełna instrukcja w polskiej wersji językowej.
-
- Dyskutant
To mnie trochę dziwi, bo zakupiłem ten pulsometr około miesiąc temu. Co prawda nie od Sportkonsulting, ale na płytach CD były ich nalepki.
Więc upomnę się o nią.
Pozdrawiam
Więc upomnę się o nią.
Pozdrawiam
- Ajkidu
- Rozgrzewający Się
Wyobrażam to sobie tak, że tłumaczenie pełnej instrukcji było zrobione później i dlatego jej nie otrzymałeś.
Jakby udało Ci się ją zdobyć to będę wdzięczny za przesłanie. Chciałbym ją sobie poczytać (zakup Polara odłożyłem na miesiąc ze względów finansowych).
Jakby udało Ci się ją zdobyć to będę wdzięczny za przesłanie. Chciałbym ją sobie poczytać (zakup Polara odłożyłem na miesiąc ze względów finansowych).
- Ajkidu
- Rozgrzewający Się
Jestem już posiadaczem tej instrukcji.
Dla chętnych instrukcję do pobrania umieściłem na elektrodzie
Dla chętnych instrukcję do pobrania umieściłem na elektrodzie
Kod: Zaznacz cały
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1383743.html