Witam wszystkich,
Szukam butów Joma model Hispalis, ale mam problem z ich znalezieniem w moim mieście. Sprawdziłem na http://bieganie.pl/?cat=45&id=669&show=1 gdzie w Lublinie mozna kupić buty Joma, ale podany tam adres jest błędny.
Czy zna ktoś adresy sklepów w Lublinie, w których można nabyć ww. obuwie? Będe wdzieczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Buty Joma w Lublinie
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Witam,chabri pisze:Witam wszystkich,
Szukam butów Joma model Hispalis, ale mam problem z ich znalezieniem w moim mieście. Sprawdziłem na http://bieganie.pl/?cat=45&id=669&show=1 gdzie w Lublinie mozna kupić buty Joma, ale podany tam adres jest błędny.
Czy zna ktoś adresy sklepów w Lublinie, w których można nabyć ww. obuwie? Będe wdzieczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Muszę Cię zmartwić. Jestem z Lublina i osobiście nigdy nie spotkałem się by w jakimś sklepie w naszym mieście można było by dostać biegowe modele JOMY. Niestety taki urok wschodniego zaścianka. Pozostaje Ci podróż nieco na zachód (Warszawa) lub zakup przez internet...
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki wysek za info. Tego się obawiałem, ze u nas będzie ciężko dostać buty Joma. Chyba nie będę miał wyjścia i kupie je przez internet (choć wolałbym je najpierw "pomacać") albo może znajdę sobie jakieś inne buty.
chabri
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam buty te były dostępne w sklepie w Puławach, ale nie wiem czy mają je w tym momencie, można zadzwonić i się dowiedzieć:
FHU DOMI-SPORT
ul. Piłsudskiego 25
24-100 Puławy
Tel/Fax (081) 887 30 90.
Ewentualnie sklep w Lublinie Olimp Sport który nie ma u siebie tych butów ale na zamówienie powinni je ściągnąć
20-011 Lublin
al. Piłsudskiego 22
Tel.: 0815318677 .
FHU DOMI-SPORT
ul. Piłsudskiego 25
24-100 Puławy
Tel/Fax (081) 887 30 90.
Ewentualnie sklep w Lublinie Olimp Sport który nie ma u siebie tych butów ale na zamówienie powinni je ściągnąć
20-011 Lublin
al. Piłsudskiego 22
Tel.: 0815318677 .