jaka mp3 do biegania kupic ?

vilen
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mała aktualizacja tego, co napisałem wyżej. Dzisiaj natknąłem się na taki oto news, o nowym Clipie. Wszystko takie jak w starym, z poprawionym wyświetlaczem, możliwością włożenia karty pamięci.
PKO
Awatar użytkownika
serek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!
A ja polecam iriviera. Model w sumie nie istotny- zależy od kasy. Dźwięk moim zdaniem jeden z najlepszych wśród wszelkich firm produkujących odtwarzacze . Osobiście mam model T60 i jest po prostu rewelacyjny.Do tego słuchawki ep510 creativa. Dużym plusem-jak dla mnie- w tym modelu jest zasilanie paluszkiem AAA.
Pozdrawiam
Serek
Awatar użytkownika
kamil9998
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:26

Nieprzeczytany post

Tez mam sluchawki ep510 najlepsze sluchawki do biegania jakie mialem do tej pory polecam!!
Obrazek
MÓJ BLOG
KOMENTARZE DO BLOGA
Największa potęga człowieka leży w sile jego wiary...
Awatar użytkownika
voter101
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

poprawionym wyświetlaczem
Wyświetlacz ten sam. W środku w sumie to samo. Lepsze oprogramowanie. Nie ma go w Polsce jeszcze. :(

Co do słuchawek - najlepsze do biegania są Koss KSC75 - można wyginać pałąk gdyby nie pasował. ;)
olek_biegacz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Z własnego doświadczenia wiem, że do biegania najlepiej używać wytrzymałego odtwarzacza. Już dwa mi wysiadły i jednym z nich był niestety iriver. Poza tym nie byłem do końca zadowolony z jakości dźwięku. Teraz używam creative zen ale polecałbym creative stone, dlatego że w creative zen rysuje się wyświetlacz. Ogólnie cenię te odtwarzacze za jakość dźwięku. Poza tym nie są drogie.
szefo141
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja juz od ponad roku uzywam creative zen stone i bardzo sobie go chwale. Jego zaleta sa wymiary wszedzie sie zmiesci i nie przeszkadza, dla niektorych minusem moze byc brak wyswietlacza.
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zastanawiam się nad zakupem tego cuda:
http://www.sony.pl/product/nws-w-series/nwz-w202
może ktoś wie coś na ten temat lub używa takiego? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ