jaka mp3 do biegania kupic ?
- serek
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!
A ja polecam iriviera. Model w sumie nie istotny- zależy od kasy. Dźwięk moim zdaniem jeden z najlepszych wśród wszelkich firm produkujących odtwarzacze . Osobiście mam model T60 i jest po prostu rewelacyjny.Do tego słuchawki ep510 creativa. Dużym plusem-jak dla mnie- w tym modelu jest zasilanie paluszkiem AAA.
Pozdrawiam
A ja polecam iriviera. Model w sumie nie istotny- zależy od kasy. Dźwięk moim zdaniem jeden z najlepszych wśród wszelkich firm produkujących odtwarzacze . Osobiście mam model T60 i jest po prostu rewelacyjny.Do tego słuchawki ep510 creativa. Dużym plusem-jak dla mnie- w tym modelu jest zasilanie paluszkiem AAA.
Pozdrawiam
Serek
- kamil9998
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:26
Tez mam sluchawki ep510 najlepsze sluchawki do biegania jakie mialem do tej pory polecam!!
- voter101
- Rozgrzewający Się
Wyświetlacz ten sam. W środku w sumie to samo. Lepsze oprogramowanie. Nie ma go w Polsce jeszcze.poprawionym wyświetlaczem

Co do słuchawek - najlepsze do biegania są Koss KSC75 - można wyginać pałąk gdyby nie pasował.

-
- Rozgrzewający Się
Z własnego doświadczenia wiem, że do biegania najlepiej używać wytrzymałego odtwarzacza. Już dwa mi wysiadły i jednym z nich był niestety iriver. Poza tym nie byłem do końca zadowolony z jakości dźwięku. Teraz używam creative zen ale polecałbym creative stone, dlatego że w creative zen rysuje się wyświetlacz. Ogólnie cenię te odtwarzacze za jakość dźwięku. Poza tym nie są drogie.
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zastanawiam się nad zakupem tego cuda:
http://www.sony.pl/product/nws-w-series/nwz-w202
może ktoś wie coś na ten temat lub używa takiego? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
http://www.sony.pl/product/nws-w-series/nwz-w202
może ktoś wie coś na ten temat lub używa takiego? Będę wdzięczny za podpowiedzi.