Asics wyprzedaż
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W sklepie intersport jest wyprzedaż butów do biegania. Ponieważ jestem początkujący proszę o informacje dla jakiego typu nogi są ASICS GEL-SEROW. Jest to chyba syary model i nie moge znaleśc o nim żadnych informacji 

- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
jest wyprzedaz i to niezla kupilem pegasusy 25 za 249 a co do podanych przez ciebie asicsow to pierwsze o nich slysze a i w necie glucho o nich
- artur511
- Wyga
Jak takie przeceny to ja się chyba wybiorę do Bydgoszczy do tego skelpu... W katalogu promocji mają przecenione Asicsy gel virage 2, na które poluję. Mam nadzieję, że tam będą jakieś odpowiednie dla mnie.
A pozwolę sobie zapytać... obsługa sklepu jest w miarę kumata, czy sprzedaje tak jak leci?
A pozwolę sobie zapytać... obsługa sklepu jest w miarę kumata, czy sprzedaje tak jak leci?
NEVER back down!
-
- Stary Wyga
jeśli masz na myśli intersport w focus parku to na obsługę nie można narzekać , panie określą typ stopy i pomogą dobrać obuwie (w każdym razie jedna była taka ogarnięta jak obsługiwała kolegę :;) )
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
a w Katowicach bylo dwoch takich chlopaczkow cos tam kumali ale podejrzewam ze gdyby padlo pytanie o supinacje czy pronacje to zrobili by oczy kobry 

-
- Rozgrzewający Się
Wszędzie są teraz wyprzedaże.
Bardzo korzystną można znaleźć w Centersporcie
Szybko wysyłają zamówiony towar! Przeglądałam ofertę i znalazłam także dużo nowości w bardzo korzystnych cenach.