Jakie buty ?

airda

Nieprzeczytany post

Fredzio, ale tak sie cudnie sklada, ze w przyszlym tygodniu znow bede w Warszawie. Zatem ponawiam pytanie - gdzie moge pojsc do Rudej?
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Klinika Rehabilitacji Sportowej ORTOREH
ul. Pankiewicza 3
00-696 Warszawa

Klinika czynna:
poniedziałek - piątek 8.00 - 20.00

Umawianie wizyt telefonicznie
pon.-pt. 8.00-20.00

tel.: 606 757 866

Pytania drogą mailową proszę kierować na adres: klinika@ortoreh.pl
airda

Nieprzeczytany post

Wielkie dzieki :)
airda

Nieprzeczytany post

FREDZIO, jestes wielki :)
Wizyte odbylam dzisiaj i jestem bardzo zadowolona :) No super bylo po prostu :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

:)

No widzisz - Ortoreh rulez ;)

A opowiedz nam trochę - żeby czytelnicy się dowiedzieli - co takiego było super ?
airda

Nieprzeczytany post

Czyli, ze postanowiles podstepnie mnie wykorzystac? ;)

Niech bedzie, eh, ze sie pozwierzam :)

Moje pozytywne wrazenie wynika ze starannosci z jaka zbadano mi stopy. Badanie nie sprowadzilo sie tylko do stop, mozna by rzec iz bylo kompleksowe. Mam na mysli, to, ze sposob stawiania stopy postrzegany byl przez badajacego jako element pewnej calosci - nog (calych) i sylwetki w ogole.
Ponadto moje pytania nie byly zbywane znieciepliwionymi rownowaznikami zdan. Ba! Moglam pytac i uzyskac cierpliwe i rzeczowe odpowiedzi. Okazalo sie np., ze robilam szkodliwe cwiczenie rozgrzewkowe.
O tym, iz warto bylo odwiedzic Ortoreh swiadczy takze fakt, iz 'ujawnieniu' ulegly inne problemy, w moim przypadku prawdopodobnie z pasem biodrowym.
Badajacy chetnie obejrzal moje buty biegowe, ktore wzielam na wszelki, ze soba :)

I oczywiscie takie dodatkowe elementy jak mila atmosfera - taka ogolna zyczliwosc, ktora czuc. Nie zostalam takze zbesztana, za 10 minutowe spoznienie.

Zatem polecam, z czystym sumieniem :)
swierszczuu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam do wydania ok. 200 zł i mam do wyboru:
- Joma Carrera VI
- asics blackhawk
- asics lynx
- no i jak znajde do 200 zł to asicsy 2130
Co polecacie kupić ??
A jak znacie jeszcze inne dobre modele do tej ceny to napiszcie ;]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

2130
swierszczuu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak znajdę do 200 zł 2130 43.5 rozmiar to biore odrazu ,a przeglądając strone bednarek sport zobaczyłem ładne buciki New Balance M835WB po 180 zl macie jakieś o nich zdanie ?
pozdrawiam
lhx

Nieprzeczytany post

Witaj!

Mam do sprzedania Asics 2130, 43,5 są odrobinę za duże, bez śladów zużycia, produkt praktycznie nowy. Jeśli jesteś zainteresowany to proszę odpowiedz, mogę wysłać fotki itp.

Michał
Awatar użytkownika
Jog
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

airda pisze:Czyli, ze postanowiles podstepnie mnie wykorzystac? ;)

Niech bedzie, eh, ze sie pozwierzam :)

Moje pozytywne wrazenie wynika ze starannosci z jaka zbadano mi stopy. Badanie nie sprowadzilo sie tylko do stop, mozna by rzec iz bylo kompleksowe. Mam na mysli, to, ze sposob stawiania stopy postrzegany byl przez badajacego jako element pewnej calosci - nog (calych) i sylwetki w ogole.
Ponadto moje pytania nie byly zbywane znieciepliwionymi rownowaznikami zdan. Ba! Moglam pytac i uzyskac cierpliwe i rzeczowe odpowiedzi. Okazalo sie np., ze robilam szkodliwe cwiczenie rozgrzewkowe.
O tym, iz warto bylo odwiedzic Ortoreh swiadczy takze fakt, iz 'ujawnieniu' ulegly inne problemy, w moim przypadku prawdopodobnie z pasem biodrowym.
Badajacy chetnie obejrzal moje buty biegowe, ktore wzielam na wszelki, ze soba :)

I oczywiscie takie dodatkowe elementy jak mila atmosfera - taka ogolna zyczliwosc, ktora czuc. Nie zostalam takze zbesztana, za 10 minutowe spoznienie.

Zatem polecam, z czystym sumieniem :)
Mogę tylko potwierdzić te słowa. Byłem w ORTOREH dwa dni temu. Przy okazji nikt nie robił problemu z tego, że z powodów opóźnień pociągów dalekobieżnych, dwa razy przekładałem wizytę. A tak przy okazji dodam, że poświęcono mi ok. 45 minut i to raczej za niewielką kwotę. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Dodam jeszcze, że badanie na podoskopie - lewa stopa lekka pronancja, a prawa średnia pronancja, nie potwierdziła "testu mokrej stopy", która wskazywałaby na stopę "normalną". Zatem "test mokrej stopy" nie jest wyznacznikiem w doborze obuwia.
Groch
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A może ktoś się orientuje czy we Wrocławiu jest takie miejsce?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ