Komentarz do artykułu Nowa "terenówka" Pumy - Complete Betas

Kamil Chudecki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No cóż... Po przeczytaniu tak znakomitych recenzji nie mogłem się powstrzymać, aby dziś wracając popołudniu z pracy nie zajrzeć do sklepu Pumy nad stacją metra Centrum...Przymierzyłem, pomyślałem o nadchodzących deszczowo-śnieżnych miesiącach i ... tak, zgadza się, po chwili kontynuowałem podróż metrem trzymając w ręku olbrzymią reklamówkę Pumy. Ciekaw byłem niezmiernie jak mi się w nich pobiegnie, więc jak tylko wróciłem do domu, to zrobiłem 45 min przebieżkę po tarchomińskim lasku i wale wiślanym. Jak nigdy dotąd nie omijałem kałuż, mało tego - celowo w nie wbiegałem, nawet w te największe (a po dzisiejszych opadach były spore). I co? I nic! Stopa sucha jak pieprz, woda rozpryskuje się na boki, przez cały czas biegu odczuwam komfortowe ciepło. But świetnie trzyma, podeszwa nie jest zbyt twarda, poza tym znakomicie się prezentuje, ogólnie jestem więc na razie zadowolony z zakupu. :usmiech:
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Uff. no to znaczy, że ściemy nie było i rzeczywiście w końcu ten sklep wyposażyli w biegowy asortyment.
Trochę mi ulżyło. :)
Awatar użytkownika
Beauty&Beast
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:45:29
Życiówka w maratonie: 3:42:02
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:Uff. no to znaczy, że ściemy nie było i rzeczywiście w końcu ten sklep wyposażyli w biegowy asortyment.
Trochę mi ulżyło. :)
Z tym asortymentem to bym nie przesadzała. TE buty mają :) Ale już w ogranicznym wyborze rozmiarów, większy ma być pod koniec tygodnia.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dostałem informacje o aktualnych stanach magazynowych modelu Betasso we wspomnianym sklepie:

8 - 2szt
8,5 - 1 szt
9 - 1szt
9,5 - 2 szt
10- 1szt
10,5 - 1szt
11 - 1szt
11,5 - 1szt
Awatar użytkownika
Beauty&Beast
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:45:29
Życiówka w maratonie: 3:42:02
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hm :jatylko: Wczoraj na pewno nie było 40 i 41. I mam się dowiadywać pod koniec tygodnia. 42, 43 i byc może wieksze były. Owszem, 40 czy 41 byly wcześniej, ale się zbyły ;)
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Update po 500km. Nie mam chyba dostatecznych słów uznania dla tych butów. Na lekkim śniegu i oblodzonych chodnikach spisują się wyśmienicie. Przy dużym śniegu trzeba wkładać stuptuty, żeby skarpetka nie moczyła się od góry. Nawet przy dużych mrozach w środku jest cieplutko i przyjemnie. Bardzo wygodne. Jeden z lepszych butów, jakie miałem kiedykolwiek na nogach, a jeśli chodzi o typowe zimówki - zdecydowany lider.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ