ADIDAS - factory Ursus - w superlatywach - KUPONY RABATOWE !

Awatar użytkownika
Tytus68
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czesc

Jak powszechnie wiadomo wielu z nas szokuja ceny sklepow tzw autoryzowanych jak rowniez brak asortymentu ktory nas interesuje. Wczoraj zajrzalem do Factory Ursus do sklepu Adidasa. Pokrecilem sie popatrzylem na wysokie ceny obuwia (choc nizsze niz w Arkadii czy Zlotych Tarasach - BTW tu wlasnie trafiaja niesprzedane towary z tych sklepow). Cos jednak tknelo mnie by zapytac o buty typowo biegowe (interesowaly mnie triale). I co sie okazalo? Gosc poszedl na zaplecze i przyniosl butki ktore mnie interesowaly (AdiStar Trial) lacznie z rozmiarem o ktory pytalem :). Pozwolono mi je zalozyc i potruchtac sobie po sklepie co wygladalo lekko smiesznie wsrod kupujacych nowe modele dresow .
Po 10 min gosc wrocil do mnie zapytal czy mi pasuja i rozpoczelismy rozmowe o cenie!!!!. Dla mnie to szok bo udalo mi sie wynegocjowac cene o 30 % nizsza niz ta z polki juz po przecenie co dalo 50% ceny wyjsciowej z orginalnej metki. Okazalo sie ze maja rowniez inne biegowe buty w naprawde super cenach (n.p. SuperNova Cushon za 189 pln AdiStar Cushon 6 za 290 pln) i troche odziezy biegowej. Ale co wazne ze ceny z polek mozna i trzeba negocjowac i to w dosc duzym zakresie. Wiec jesli ktos poszukuje sprzetu wysokiej jakosci to mysle ze ten sklep jest niezlym pomyslem tylko trzeba pytac i negocjowac....
Mam nadzieje ze sie komus ta informacja przyda.
Ja jestem juz po pierwszych 15 kilometrach w tych butkach...po prostu mniut :) Biega sie po lesie jak w kolcach na tartanie.
Pozdrawiam
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Tytus][img]http://runmania.com/f/de4df23e146ca51f040c4f58e4f805ca.gif[/img][/url]
PKO
Awatar użytkownika
trinity
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Popieram w 100%. Również kupowałam niedawno buty w tym samym sklepie i także mam pozytywne odczucia.

Przede wszystkich sprzedca był nie tylko miły, ale też znał się na rzeczy, porozmawialiśmy trochę o bieganiu i co najważniejsze udało nam się wybrać buty dla mnie ( też z zaplecza :))
Co więcej naprawdę przykładał się, żeby dobrać mi odpowiednie buty, a nie po prostu wcisnąć cokolwiek.

No i wybór modeli porównując ze sklepami z innych centrach handlowych - nie outletach - jest zdecydowanie duży.

Gorąco polecam :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Mam jakiś kupon który do 9 grudnia uprawnia do 20% rabatu w jednym z tych sklepów - ktos reflektuje ? Czasu mało ale...do wtorku można jeszcze coś kupić.

Myślałem że użyję ale nie mam kiedy.
Maksymalna wartość zakupów po rabace - 1000 zł - tak tu napisano.
mcten
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 43:07
Życiówka w maratonie: 4:12:11

Nieprzeczytany post

Ja również mogę się podzielić rabatem 30% do 9 grudnia w złotych tarasach.

Pozdrawiam,
Marcin
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No to trzeba to jakoś ogłosić :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ