Problem z pulsomterem Sigma PC 15

handofnagash
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

niedawno kupiłem na allegro swój pierwszy pulsometr- Sigme PC 15. Wszystko było z nim w porządku póki temperatury były nieco wyższe. Ale od niedawna się trochę ochłodziło i prawdopodobnie to jest przyczyną faktu, iż wewnątrz komory na baterię w pasie do pomiaru pulsu skrapla się woda. Nie muszę chyba dodawać, że zdecydowanie negatywnie wpływa to na pracę urządzenia :)
Czy można coś z tym problemem zrobić, a jeśli nie to czy kupno nowego pasa załatwi problem (czy może jest to typowy defekt tego modelu)?
PKO
Awatar użytkownika
glodny1988
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

heh ja 3 miesiace temu dostalem vitalcontrol20 i ten sam problem od poczatku parowal jednak dzialal prawidlowo tydzien temu jednak przestala dzialac podstawowa funkcja a mianowicie mierzenie tetna.Co do twojego pulsometru to ze sie ochlodzilo nie ma nic do rzeczy jak byl by szczelny to i przy -20 cos takiego by sie nie dzialo.
handofnagash
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

tak właśnie myślałem ;/ teraz pozostaje pytanie czy wszystkie tak mają czy tylko ja mam takie wybitne szczęście do wadliwego sprzętu :)
Awatar użytkownika
Atlantyda
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Ja też mam problem z tym pulsometrem. Po zakupie kilka razy go założyłem i działał, potem złe w niego wlazło i nie zgłasza mi się puls jak to zakładam. Wymieniłem nawet baterię i nic to nie pomogło. Badziew i tyle! nie mówiąc o ponad stówie w plecy :ojnie:
Pozdrawiam. Atlantyda
A poniżej moja pierwsza miłość :)
http://pl.youtube.com/watch?v=fLHpoDJz05E
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ