Komentarz do artykułu Joma - udzielające się uczucie taniośc
Ja kupiłem w decathlonie za 199 (buraczkowe-białe, niebiesko-srebrne za 299 :P), a na alegro widziałem za 180.
-
- Zaprawiony W Bojach
jak Ci się biega w GT 2130? , ja tłukę 2120 i jestem zadowolonylhx pisze:do 200 zł to możesz kupić buty z najwyzszej półki np. Asics gel GT2130
Tomek
Wytłukłem 2120 (talej je tłukę, ale na krosach), a 2130 wydają mi się jeszcze lepsze :D (może dlatego, że lepiej dobrane rozmiarowo)Tomek Michałowski pisze:jak Ci się biega w GT 2130? , ja tłukę 2120 i jestem zadowolony
Dzisiaj widziałem w Krakowie Mizuno Wave Tempus za 140 złRafał pisze:Czy możecie mi podpowiedzieć jakieś inne buty za około 200zł dla 95kg - średnia pronacja??

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mnie się uczucie taniości nie udziela
, w sensie użytkowania butów. Ciężko mi wychwycić różnice pomiędzy droższymi nike (dlatego jestem jeszcze amatorem). Zresztą firma zaopatruje kilku znanych sportowców, kluby piłkarskie w lidze hiszpańskiej. Ciężko jej zarzucić, że produkuje słaby sprzęt, choc faktycznie bardzo tani. Dystrybucja joma idzie na cały świat. W komplecie do butów dodatkowo jest worek na buty i książeczka, w której jest również opisany fajny model u nas niedostępny, mianowicie Hisplalis V - 84.