Buty treningowe <250 śląsk

Xan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć. może mi ktoś polecić jakiś sklep gdzie mogę kupić jakieś buty biegowe do 250zł na śląsku? Kupowałem kiedyś buty co prawda u Bednarka w rybniku lub poprostu na jego zawodach na stoisku... ale może ktoś zna jakis inny lepszy sklep? Który mi mógłby też coś konkretnie doradzić? Biegam raczej 7 razy w tygodniu bieznia/asfalt ok 40km tygodniowo w sezonie (max 60km/tydz). (biegam pod 800m) A i zauważyłem też że buty/kolce zawsze bardziej mi się ścierają po zewnętrznej stronie podeszwy... (Supinacja?) z góry dziękuje za wszelkie porady.
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Podobno sklepbiegacza.pl w Gliwicach jest ok - spróbuj i napisz co o nich myślisz.
Awatar użytkownika
sredniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Xan pisze:Cześć. może mi ktoś polecić jakiś sklep gdzie mogę kupić jakieś buty biegowe do 250zł na śląsku? Kupowałem kiedyś buty co prawda u Bednarka w rybniku lub poprostu na jego zawodach na stoisku... ale może ktoś zna jakis inny lepszy sklep? Który mi mógłby też coś konkretnie doradzić? Biegam raczej 7 razy w tygodniu bieznia/asfalt ok 40km tygodniowo w sezonie (max 60km/tydz). (biegam pod 800m) A i zauważyłem też że buty/kolce zawsze bardziej mi się ścierają po zewnętrznej stronie podeszwy... (Supinacja?) z góry dziękuje za wszelkie porady.
witaj tak jak napisał fredzio sklepbiegacza.pl jest ok.maja sklep internetowy i fizyczny w gliwicach adres na stronie.maja podzial butow ze wzgledu na rodzaj stopy i nie tylko.wiec wejdz na treonke www.sklepbiegacza.pl i wybierz buty dla supinatorow bo masz supinacje jezeli scierasz buty po zewnetrznej krawedzi zreszta tak jak ja.a jak mieszkasz niedaleko gliwic tak jak ja :hej: to wpadnij do sklepu tam Ci doradza i napewno cos kupisz fajnego.pozdrawiam
run your way

www.sklepbiegacza.pl - polecam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ