Hej ;]
Ostatnio coraz więcej firm zaczyna wprowadzać do swojej oferty telefony i mp4 dla biegaczy wyposażone w różnego typu urządzenia, które np mają nam pokazać ile kalorii spaliliśmy, jaki dystans przebiegliśmy itp. Miedzy wielkimi firmami powstaje porozumienie, a klient żeby móc skorzystać z tych technicznych udogodnień musi kupić conajmniej dwie rzeczy (po jednej z każdej firmy). Najpierw Nike+ (Nike i iPod Nano), a teraz: Adidas i Samsung stworzył telefon dla biegaczy (i nie tylko):
http://www.samsung.com/pl/presscenter/p ... 401039.asp#
Co Wy na to? Czy lubicie tego typu urządzenia, czy jednak wolicie biegać sobie spokojnie bez szczegółowych informacji na temat tego co stało się z waszym organizmem po 5 kilometrowym biegu?
Samsung i Adidas, Nike i iPod, czyli elektronika w sporcie
- BoberPL
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:15
- Życiówka w maratonie: 3:08:58
- Kontakt:
Ehh...zabawki dla dużych dzieci 
Według mnie ,jeżeli już komuś zależy na zbieraniu danych z treningu, to powinien sobie kupić pulsometr z sensorem w bucie albo GPS'em.

Według mnie ,jeżeli już komuś zależy na zbieraniu danych z treningu, to powinien sobie kupić pulsometr z sensorem w bucie albo GPS'em.
- zeli
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
też tak uważam.BoberPL pisze:Ehh...zabawki dla dużych dzieci
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym