Szybkie buty?

Awatar użytkownika
vodka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

w ostatnich dwóch treningach biegowych uzyskałem tempo lepsze od przeciętnego dotychczasowego o ponad 40 sekund! czy to możliwe, że tak wielki progres "z dnia na dzień" to właśnie dzieki nowym butom, które podczas tych dwóch ostatnich treningów używałem (Nike Air ZOOM Vapor Plus - buciki podobno przeznaczone są do szybkiego biegania na długich dystansach)? wcześniej biegałem w jakiś starych reebok'ach do kosza co prawda z DMX ale nie czuc go raczej było :hej:
PKO
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

vodka pisze:w ostatnich dwóch treningach biegowych uzyskałem tempo lepsze od przeciętnego dotychczasowego o ponad 40 sekund! czy to możliwe, że tak wielki progres "z dnia na dzień" to właśnie dzieki nowym butom, które podczas tych dwóch ostatnich treningów używałem (Nike Air ZOOM Vapor Plus - buciki podobno przeznaczone są do szybkiego biegania na długich dystansach)? wcześniej biegałem w jakiś starych reebok'ach do kosza co prawda z DMX ale nie czuc go raczej było :hej:
To raczej dzieki psychice buty moglby Cie zmotywowac, ale nie pobiegly za Ciebie. No chyba ze kiedys biegales w glanach :hej:
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ