co z telefonem
-
- Rozgrzewający Się
dzisiaj przeszedłem się po sklepach w poszukiwaniu opaski na rękę na komórkę - oczywiście nic nie dostałem.
jestem ciekawy jak Wy to robicie? mam taka 'manię' i komórkę muszę mieć przy sobie.
mp3jkę wsadzam do kieszeni i mi nie przeszkadza, ale komórką mi lata. plecaka też nie chcę brać, nie mam odpowiedniego, a jego podskakiwanie też mnie nie bawi.
szukam sposobu gdzie wsadzić komórkę. może ktoś zna ciekawy sklep internetowy z takim sprzętem lub ma jakiś inny patent.
jestem ciekawy jak Wy to robicie? mam taka 'manię' i komórkę muszę mieć przy sobie.
mp3jkę wsadzam do kieszeni i mi nie przeszkadza, ale komórką mi lata. plecaka też nie chcę brać, nie mam odpowiedniego, a jego podskakiwanie też mnie nie bawi.
szukam sposobu gdzie wsadzić komórkę. może ktoś zna ciekawy sklep internetowy z takim sprzętem lub ma jakiś inny patent.
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
moj kolega w "cywilu" nosi na pasku od spodni takie etiu na koma
Moze podczas biegania nie bedzie pzreszkadzac
Poza tym twoj problem chyba ma uzasadnienie jesli trenujesz czesto i dlugo cie nie ma w domu. Jelsi zaczynasz to trening zajmuje mniej niz godzine to pzreciez bardzo ktortko, w razie czego mozesz odpowiedziec na telefon jak wrocisz
Moze podczas biegania nie bedzie pzreszkadzac
Poza tym twoj problem chyba ma uzasadnienie jesli trenujesz czesto i dlugo cie nie ma w domu. Jelsi zaczynasz to trening zajmuje mniej niz godzine to pzreciez bardzo ktortko, w razie czego mozesz odpowiedziec na telefon jak wrocisz
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
-
- Rozgrzewający Się
wolałbym coś wygodniejszego niż pasek od spodni
nie chodzi mi o odbieranie telefonów, ale lubię czuć się pewnie mając komórke przy sobie. nigdy nie wiadomo co się stanie - taka mała 'mania' bezpieczeństwa
nie chodzi mi o odbieranie telefonów, ale lubię czuć się pewnie mając komórke przy sobie. nigdy nie wiadomo co się stanie - taka mała 'mania' bezpieczeństwa

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mi komórka nie do biegania nie potrzebna.
Ale biegając czasem mi się zdarza, ze biegam z czymś w ręku (z komórka mi sie zdarzało kiedy żona była w 9-tym miesiącu ciąży).
Do mp3ójek są takie specjalne opaski na ramię do biegania, może do komórek też są?
Ale biegając czasem mi się zdarza, ze biegam z czymś w ręku (z komórka mi sie zdarzało kiedy żona była w 9-tym miesiącu ciąży).
Do mp3ójek są takie specjalne opaski na ramię do biegania, może do komórek też są?
-
- Rozgrzewający Się
że się tak wyrażę - źle szukałem 
szukałem po sklepach sportowych, a to trzeba szukać po 'pokrowcach' dla komórek i mp3jek.

szukałem po sklepach sportowych, a to trzeba szukać po 'pokrowcach' dla komórek i mp3jek.
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Ja widziałem tylko coś takiego do Sony Ericssona W710i, Z710i za 73zł.
Etui na ramię sport Clip actif IAC-60

http://www.SPAMER/oferta/etui-na-ram ... z710i.html
Etui na ramię sport Clip actif IAC-60

http://www.SPAMER/oferta/etui-na-ram ... z710i.html
-
- Rozgrzewający Się
w reku to nie za wygodnie...
ja się 'pokusiłem' na to -> http://allegro.pl/item219958436_etui_na ... anio_.html ale jeszcze nie testowałem
ja się 'pokusiłem' na to -> http://allegro.pl/item219958436_etui_na ... anio_.html ale jeszcze nie testowałem
-
- Rozgrzewający Się
Trzeba się po prostu z tego wyleczyć, może przez bieganie uda Ci się to osiągnąć! Po co Ci komórka w czasie biegu?sagittariuspl pisze:dzisiaj przeszedłem się po sklepach w poszukiwaniu opaski na rękę na komórkę - oczywiście nic nie dostałem.
-
- Rozgrzewający Się
Ja będąc na urlopie kupiłem przypadkiem "Łódkę Bols"
i w prezencie dostałem saszetkę z paskiem - taką ubogą wersję money belt. Idealnie nadaje się na klucze, komórkę itp. Trzeba tylko ścisło zapiąć pasek bo inaczej w czasie biegu potrafi spowodować otarcie naskórka ba brzuszysku.

Biegam... bo lubię