Pulsometr Sigma Sport PC-15

Awatar użytkownika
Lukas85
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam pytanko, co do pulsometrów, czy polecacie cos takiego:
http://www.allegro.pl/item133624405_pul ... f_vat.html rozgladam sie za jakims i nie wiem co kupic :niewiem:
PKO
Kieł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zobacz czy Ci funkcje pasują. Ja wiem że liczniki rowerowe Sigmy są dobre i trwałe. Mój kolega ma swój z 7 lat.
button
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Siemka
Użytkuję taki model. Ogólnie fajny ale na początku miałem problem bo opaska z zegarkiem nie mogły się dogadać. Wymiana załatwiła sprawę ale czasem mam wrażenie że pokazywany puls jest nieprawdziwy. Jak dla mnie to fajną funkcją jest czas treningu w poszczególnych strefach, ale mankamentem jest brak pokazywania (w trybie treningu) procentu pulsu max.. Zamiast tego pokazywane jest mniej więcej za pomocą listwy w którym miejscu strefy jesteś. Jest to sposób mniej użyteczny niż procent Pmax. Brakuje też pamięci treningów ale to niestety chyba kwestia segmentu cenowego. Odrobinę droższy chyba jakieś 240 zł FITwatch ma pamięć 8 treningów jeśli ktoś dużo trenuje może to być kwestia dość ważna.
Pzdr
Button
rsj
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam wszystkich,

mam dwa pytania odnośnie pulsomierzy:

Gdzie można kupic (w normlnym sklepie a nie przez internet) Sigme PC15 we Wrocławiu? Znalazłem ja w Pasażu Grunwaldzkim w InterSporcie - ale cena 229 PLN to ciut za dużo.

Co myślicie o pulsomierzach Aptonia (oferta Decathlonu)? Szczególnie interesuje mnie model CW700.

Z góry dzięki za wszelkie info.
pozdr,
rsj
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ