Dobry zegarek do biegania - prośba o pomoc w wyborze

Bartek-pasjonat
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie do końca zgadzam się z przedmówcą. Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od zegarka. Jeśli chodzi tylko o drobną pomoc przy monitorowaniu twojego treningu, to polecam któryś z tańszych modeli Garmin lub podobnej marki. Posiadają najważniejsze funkcje, a niczego więcej nie potrzeba większości osób. Ale jeśli jesteś mocno nastawiony na rywalizację, chcesz pokonywać kolejne rekordy i biegać nawet w trudnych warunkach to warto kupić taki "kombajn", wspomoże treningi, a tu nawet drobne różnice mogą być widoczne.
Poza tym przede wszystkim te topowe zegarki Garmin są niezwyke wytrzymałe, możesz nosić smartwatcha za kilka tysięcy na ręce i nie martwić się o niego, nawet jeśli akurat pada deszcz, a ty przedzierasz się przez kolejną górkę :oczko: .
Także kwestia tego czego tak realnie potrzebujesz, sam zawsze staram się to najpierw przemyśleć, a dopiero potem kupować zegarek, buty czy jakikolwiek inny sprzęt.
PKO
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Post na który odpisałem został usunięty więc nie wiesz do czego się odnosiłem

Wysłane z mojego Pixel 5 .

Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
koruneru
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja biegam aktualnie w Coros Pace 3 i jest to genialny stosunek ceny do jakości. Polecałbym sprawdzić , może spełniłby oczekiwania bo w tej cenie uważam, że nic lepszego nie znajdziemy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ