Polecane buty do ~150 zł, 90% las

Maciejjj
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej

Wiem, że pewnie temat się przewijał w przeszłości, ale mamy nowy sezon i może jakieś nowe trendy/odkrycia :). Dotychczas biegałem w butach z lidla i było bardzo w porządku. Zajechałem jedną parę, kupiłem za jakiś czas kolejne z nowego rzutu, były już trochę gorsze, ale też biegałem dystanse 10-15 km. Niestety amortyzacja siadła bardzo mocno co odczułem w kolanach. Kupiłem w tym roku kolejną parę za 70 zł i wszystko ok, ale mam obecnie dwie pary tych butów do przymiarki 43 (który noszę w normalnych butach) jest na styk, tzn nieco przyciasne, a 44 z kolei wydaje się za duży i nawet przy dosyć ciasnym wiązaniu odczuwam luzy w trzymaniu pięty. Więc chyba oddam obydwie pary i muszę rozejrzeć się za czymś innym. Coś z deca np jest polecane w tej cenie?
Biegam 6-12 km z perspektywą na półmaraton, 90% las i leśne dukty.
PKO
Trugor
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Polecam zastanowić się czy nie zainwestować większej kwoty w dobre buty biegowe np. Brooksa. Zobaczy Pan, że warto wydać więcej a komfort biegania i żywotność buta będą zdecydowanie przewyższały te z których Pan dotychczas korzystał.
Awatar użytkownika
infernal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:36
Życiówka w maratonie: 3:42

Nieprzeczytany post

Jak chcesz przyoszczędzić to słyszałem i czytałem pozytywne opinie o LI NING.
Zobacz sobie ich buty na aliexpress. Sam zresztą niedługo będę testował. Wyrwał nówkę z oficjalnego sklepu za 143zł teraz są coś koło ~180zł.
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.

Blog
Komentarze
5 km - 18:20 (09.04.21)
10 km - 38:36 (13.03.21)
HM - 01:30:48 (6.10.19)
M - 3:42:13 (22.04.18)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ