Na początek mam pytanie - jak oceniacie na ile teoretycznie mogę pobiec Maniacką Dziesiątkę w marcu? Treningi 11 km śr. 4:43 z tartanu (dzień konia
 ), na śr. 178, 10 km śr. 4:52 z miękkiej nawierzchni z trzema nawrotkami (na śr. 174), na tartanie zawsze wychodzi mi szybciej, lepiej znoszę większy wysiłek.
), na śr. 178, 10 km śr. 4:52 z miękkiej nawierzchni z trzema nawrotkami (na śr. 174), na tartanie zawsze wychodzi mi szybciej, lepiej znoszę większy wysiłek.PB 45:34, śr. 4:33, śr. 183, atest, asfalt 11.11.2017 - Kępiński Bieg Św. Marcina, towarzyszył orkan Marcin i bolesna kolka na 7 km.
Próg beztlenowy określony na 187 (jedno badanie w Sportslabie).

.
. 

, opiszę później jak było, odpuściłam walkę w pewnym momencie, zła jestem na siebie, w domu był przez to płacz, zdecydowanie za bardzo to przeżywam... Opiszę po pracy co i jak
, opiszę później jak było, odpuściłam walkę w pewnym momencie, zła jestem na siebie, w domu był przez to płacz, zdecydowanie za bardzo to przeżywam... Opiszę po pracy co i jak  , mam wtedy wrażenie jakby serducho się zacięło, bo nie chce ruszyć szybciej
, mam wtedy wrażenie jakby serducho się zacięło, bo nie chce ruszyć szybciej