eramus- krótko i na temat :)
Moderator: infernal
- eramus
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich komentujących czekam na konstruktywną krytykę która pomoże w osiągnięciu celów
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45
- Kontakt:
powoli do celu, staraj się maksymalnie wydłużac czas treningu nie patrzac na kilometry - na poczatku ważne aby biegać dłużej niekoniecznie szybciej - na bicie prędkości przyjdzie czas!
- eramus
- Dyskutant
tak staram się robić, z każdym tygodniem wydłużam czas biegu az bede miał 60min ciągłego biegu to zacznę poprawiać tempo
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Mogę. To bardzo prosty but. Ale na razie jestem z nim na razie na świeżo, więc się wstrzymam jeszcze przez jakieś 300-600km. Kolega pracujący w sklepie biegowym zwrócił mi uwagę, że one często wracają w ramach reklamacji - mają delikatną cholewkę. Ja się tym akurat nie przeraziłem, bo nie mam tendencji do niszczenia cholewek, ale dla kogoś bardziej destrukcyjnego to już może być ważne.możesz coś napisać o Gel Lyte 33 v3 jak sie sprawdzaja?
Fajny zapiętek, bardzo lekkie, sporo pianki no i tanie. Tyle na teraz
Jeżeli do traktowania jako pełnoprawny but treningowy - do klepania kilometrów - to nie sugerowałbym go dla początkujących, albo osób o sporej wadze.
Żeby przebiec 10KM nie będziesz musiał czekać do maja. To naprawdę bardzo szybko przychodzi, jeżeli się nie przesadza. Nastawiaj się psychicznie na jakiś wynik (Ale taki rozsądny)
- eramus
- Dyskutant
Mam sporą masę mięśniową, obecnie ważę 96kg dlatego pytałem o buty. W maju planuje swój pierwszy start w zawodach i chce być do nich dobrze przygotowany, szczerze to liczę, że to 10k przebiegnę w godz :D