mati91 | Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mati91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chętnie poczytam komentarze :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A te wspomniane przez Ciebie na blogu ćwiczenia Pavela Tsatsouline'a są na obejrzenia YT i jeśli tak, to które dokładnie masz na myśli?
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
Awatar użytkownika
mati91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

super :D dzięki Kwiat - nie pomyślałem, żeby zerknąć na YT, a na pewno mi to ułatwi ćwiczenia :) jutro przejrzę te filmiki i odpowiem na twoje pytanie

jeszcze raz dziękuję ;]
Awatar użytkownika
mati91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ok zaczynam przeglądać te filmiki.

Ćwiczenia, które wykonuję rano i wieczorem z "Super stawy" - http://www.youtube.com/watch?v=Txa5hldgOfY Robię je właśnie w takim tempie jak pokazuje Pavel.

Rozciąganie masz w http://www.youtube.com/watch?v=KDbQD_x8Z7M

Nie mogę znaleźć tych na mięśnie brzucha.

Jeżeli chodzi o ćwiczenia "Skazany na trening" to wpisz w YT "Convict Conditioning - Step" i wyświetlą się tobie różne ćwiczenia/zestawy ćwiczeń. Książka ta dzieli trening siłowy na 6 ścieżek ćwiczeniowych : pompki, przysiady, podciąganie, wznosy nóg, mostek, pompki w staniu na rękach. Każda ścieżka ma 10 etapów, np. dla pompek : od pompek przy ścianie do pompek na jednej ręce. Poza tym do każdej ścieżki podawane jest kilkanaście innych ćwiczeń, które można robić dla urozmaicenia treningu.

To chyba wszystko :) Mam na dzieję, że konkretne ćwiczenia znajdziesz w filmikach sam - nazwy są raczej jednoznaczne.
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ciekawe są ćwiczenia, które pokazuje na YT, chociaż mam mocno mieszane odczucia względem tych zestawów. Części z nich nie mam ochoty wykonywać patrząc jedynie na filmik i nie chodzi tutaj o moje lenistwo czy brak wiary w to, że czasem mógłbym je wykonywać podobnie jak on. Ich założenia mi jakoś nie leżą.

Btw. Widać, że gość w miarę starej daty (wizerunkowy old school), bo taki busz na klacie obecnie jest chyba rzadko spotykany w typu produkcjach :P
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
ODPOWIEDZ