Kocham bieganie
Moderator: infernal
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
podcasty na tematy które cie interesują.
ja ostatnio prawie wszystkie biegi spokojne robię z podcastami
ja ostatnio prawie wszystkie biegi spokojne robię z podcastami
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak przy okazji biegu WOŚP. Po pierwsze to WOŚP zawdziecza swoj sukces swojemu autorowi, Jurkowi Owsiakowi, pozytywnie zakreconemu, uczciwemu i takiemu " normalnemu" czlowiekowi. Po drugie fajnie ze WOŚP dostrzegl w tym roku problem ludzi starszych. Mamy w calym kraju tylko 35 oddzialow geriatrycznych, mamy dziesiatki tysiecy starszych ludzi potrzebujacych ciaglej, specjalistycznej opieki. Nikt tego problemu nie dostrzegal. Dzieki WOSP!
-
- Zaprawiony W Bojach
Ciekaw jestem czy wiecej osob biega o poranku czy wieczorami? Czy w innej porze trenujecie latem a innej zima?
Sam zaczalem prowadzic statystyke, ciekaw jestem jak to wyglada u mnie.
Sam zaczalem prowadzic statystyke, ciekaw jestem jak to wyglada u mnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jutro tez zamierzam wstac na bieganko okolo 6!
A samopoczucie po dlugim wybieganiu rewelacyjne. W tym tygodniu nie powtorze bo w niedziele startuje w Polmaratonie w Wiazownej, ale za tydzien...
A samopoczucie po dlugim wybieganiu rewelacyjne. W tym tygodniu nie powtorze bo w niedziele startuje w Polmaratonie w Wiazownej, ale za tydzien...
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
matko, jesteś w moim fotograficznym raju, ja też tam chcę !!!jacdzi pisze:Od wczorajszego popoludniaa jestem w Doniecku, we wschodniej Ukrainie. Brzydkie miasto, bardzo "sowieckie", gdzie sie nie spojrzy widac kominy lub szyby kopaln. Pogoda mrozna, ale bez przesady.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach
Swiebodzin i okolice sa o niebo ladniejsze!!!!
Cos o tym wiem bo raz w miesiacu bywam i biegam w okolicach Sulechowa.
Na ukrainie znam wiele miejsc kore soba moga urzekac, moga stanowic wspaniale atelier ale nie Donieck! Tu wciaz na ulicach napotyka sie pomniki z Leninem na czele, a ulica Dzierzynskiego i 50-lecia Zwiazku Radzieckiego nikogo nie dziwi.
Cos o tym wiem bo raz w miesiacu bywam i biegam w okolicach Sulechowa.
Na ukrainie znam wiele miejsc kore soba moga urzekac, moga stanowic wspaniale atelier ale nie Donieck! Tu wciaz na ulicach napotyka sie pomniki z Leninem na czele, a ulica Dzierzynskiego i 50-lecia Zwiazku Radzieckiego nikogo nie dziwi.
-
- Zaprawiony W Bojach
Wlasnie spogladam za okno, widze dymiace kominy. Czas powdychac gleboko to powietrze, czas na poranny trening.
A tak apropos porannych treningow to zauwazylem ze jak sie ma przemile sny to trudniej rano zmobilizowac sie na trening;-)
A tak apropos porannych treningow to zauwazylem ze jak sie ma przemile sny to trudniej rano zmobilizowac sie na trening;-)