Patrick90 - komentarze
Moderator: infernal
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:46
Dzięki. Widziałem, że Ty niemal idealnie przewidziałeś swój czas - wspominałeś o 47 minutach.madeysky pisze:Cześć Patryk,
Gratuluję wyniku w Biegu Kociewskim z Polpharmą.
Pozdrawiam,
Paweł
-
- Zaprawiony W Bojach
Przejrzałem Twoje treningi i robisz ogromne postępy,jak na ten trening.
Ja niestety mam juz swoje lata i na postęp muszę duuużo więcej się napracować
Po za tym uwielbiam dużo biegać(oby zdrowie było).
Pomimo iż przez ponad 5 miesięcy nie miałem więcej jak jednego dnia z rzędu wolnego,dalej cieszy mnie
bieganie,nie mogąc doczekac się następnego treningu.
Będe Ci kibicował i zaglądał na twojego bloga
Ja niestety mam juz swoje lata i na postęp muszę duuużo więcej się napracować
Po za tym uwielbiam dużo biegać(oby zdrowie było).
Pomimo iż przez ponad 5 miesięcy nie miałem więcej jak jednego dnia z rzędu wolnego,dalej cieszy mnie
bieganie,nie mogąc doczekac się następnego treningu.
Będe Ci kibicował i zaglądał na twojego bloga
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Z tego co widzę, to Patrick ma pewne predyspozycje do biegania. Ja, będąc w podstawówce byłem zawsze ostatni na testach z biegania, a on z tego co pisze był bardzo dobry
Inaczej trzeba podchodzić do kogoś takiego. On za dzieciaka miał już jakieś predyspozycję do szybkiego biegania. Powiedziałbym, że On teraz wraca do mniej więcej dawnego poziomu - a wracanie na dany poziom jest łatwiejsze od wchodzenie na nowy. Powodzenia.
Inaczej trzeba podchodzić do kogoś takiego. On za dzieciaka miał już jakieś predyspozycję do szybkiego biegania. Powiedziałbym, że On teraz wraca do mniej więcej dawnego poziomu - a wracanie na dany poziom jest łatwiejsze od wchodzenie na nowy. Powodzenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
To fakt.Powrót po chorobie czy kontuzji nie jest już taki trudny.Sylw3g pisze:Z tego co widzę, to Patrick ma pewne predyspozycje do biegania. Ja, będąc w podstawówce byłem zawsze ostatni na testach z biegania, a on z tego co pisze był bardzo dobry
Ja mam ogólnie problem z wagą, niecałe 2 tyg po maratonie,a już ze 2-3 kilo więcej.
Nic tylko biegać,biegać...w czym ma pomóc niemiecki plan
-
- Stary Wyga
Co masz na myśli? Trenuje dopiero od nieco ponad dwóch miesięcy, to i obciążenia nie są wielkie (mimo wszystko i tak nie spodziewałem się, że jeszcze w tym roku będę atakował 39:XX). Zresztą idzie zima...Krzychu M pisze:Przejrzałem Twoje treningi i robisz ogromne postępy,jak na ten trening.
-
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie to,że atakujesz 40 minut pomimo niewielkiej objetości treningowej.Oby tak dalej.Patrick90 pisze:Co masz na myśli? Trenuje dopiero od nieco ponad dwóch miesięcy, to i obciążenia nie są wielkie (mimo wszystko i tak nie spodziewałem się, że jeszcze w tym roku będę atakował 39:XX). Zresztą idzie zima...Krzychu M pisze:Przejrzałem Twoje treningi i robisz ogromne postępy,jak na ten trening.
Strach pomyśleć za 2 lata jaki będzie wynik.3mam kciuki
- Dawidavila
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:14
- Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19
Czesc tez startuje w biegu dominika i trasa rzeczywiscie nie jest za dobra szczegolnie dla szybszych biegaczy, ktorzy dubluja tych wolniejszych i ciezko tam o zyciowke ale poscigac zawsze sie mozna no i przy okazji obejrzec bieg na 10km
-
- Stary Wyga
No ja życiówkę będę miał na pewno. Tylko chciałbym się przy tym wymęczyć i zmierzyć z 20 minutamiDawidavila pisze:Czesc tez startuje w biegu dominika i trasa rzeczywiscie nie jest za dobra szczegolnie dla szybszych biegaczy, ktorzy dubluja tych wolniejszych i ciezko tam o zyciowke ale poscigac zawsze sie mozna no i przy okazji obejrzec bieg na 10km
A tak z ciekawości - nagrody kiedy są losowane/rozdawane? Zaraz po biegu na 5km, czy po biegu na 10km?
- Dawidavila
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:14
- Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19
Niewiem jak z losowaniem nagrod bo szczerze mowiac nie pamietam A z wynikiem moz byc roznie ja licze na zlamanie 17 minut ale zobacze jak bedzie z wyprzedzaniem na trasie no i w tym roku z szybkoscia u mnie slabo
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:35
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluje.
Zszedłeś poniżej 20 min i to sporo.
Też chciałem biec, już drugi raz z rzędu się zamierzam, a potem jakoś nie wychodzi . Może za rok się pościgamy
Też chciałem biec, już drugi raz z rzędu się zamierzam, a potem jakoś nie wychodzi . Może za rok się pościgamy
-
- Stary Wyga
Dzięki. Z chęcią się pościgammicha7_81 pisze:Gratuluje.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:35
- Życiówka w maratonie: brak
Kiedy planujesz start na 10km i gdzie. Widze ze jestes na dobrej drodze do zlamania 40 min. Mamy podobne cele. Ciekaw jestem jak nam pojdzie?
-
- Stary Wyga
W najbliższym czasie w Biegu Westerplatte (ale nie wiem, czy będę już próbował złamać 40 minut), Biegu Kociewskim w Starogardzie Gdańskim, w Sopocie 12 października i potem Gdynia Bieg Niepodległości.micha7_81 pisze:Kiedy planujesz start na 10km i gdzie. Widze ze jestes na dobrej drodze do zlamania 40 min. Mamy podobne cele. Ciekaw jestem jak nam pojdzie?