.... zaczyna się dobrze. powodzenia w trenowaniu i pisaniu! pozdrawiamTak więc idąc pewnego pięknego dnia ulicą zobaczyłem plakat informujący o zapisach do powyższego maratonu. Spojrzałem na datę i widząc że odbędzie się on za dwa dni stwierdziłem że dlaczego nie, w końcu człowiek wówczas był młody i głupi (sierpień 2005). Jak sami się domyślacie bieg był dla mnie ciekawym bardzo doświadczeniem.
Chishen - komentarze
Moderator: infernal
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Witaj Chisen - Twardziel z Ciebie - najpierw maraton poniżej 4h z marszu, potem dychacz w ciągu 2-3 miesięcy poniżej 45 minut. Widać sztuki walki zachowały Cię w niezłej kondycji. Miałem podobny plan na maniacką, ale musiałem zrezygnować ze startu w tym okresie.
- Chishen
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44'11''
- Życiówka w maratonie: 3h59'
Dzięki za życzenia, mam nadzieję że wytrwam w postanowieniu i uda się zrealizować zamierzone cele.
Roburr, co do tego twardziela to chyba nie jest aż tak dobrze, gdybym wiedział że na maratonie jest aż tak ciężko bez przygotowania to bym pewnie odpuścił, a jak już się zaczęło to już głupio było mi zrezygnować. Co do sztuk walk to na pewno pomagają w ogólnej wydolności.
Roburr, co do tego twardziela to chyba nie jest aż tak dobrze, gdybym wiedział że na maratonie jest aż tak ciężko bez przygotowania to bym pewnie odpuścił, a jak już się zaczęło to już głupio było mi zrezygnować. Co do sztuk walk to na pewno pomagają w ogólnej wydolności.
Zapraszam do komentowania
.....jeden opuszczony trening, niweczy to co zdobyłeś na poprzednich trzech....
.....jeden opuszczony trening, niweczy to co zdobyłeś na poprzednich trzech....
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
No to zapraszamy do Poznania na Maniacką Dziesiątkę. Tylko... nie zapomnij się zapisać
Jak bić życiÓwki na dychę, to tylko w Poznaniu nad Maltą, gdzie trasa jest bardzo szybka - a może będzie jeszcze szybsza, jak uda się zmienić trasę.
Powodzenia!
Jak bić życiÓwki na dychę, to tylko w Poznaniu nad Maltą, gdzie trasa jest bardzo szybka - a może będzie jeszcze szybsza, jak uda się zmienić trasę.
Powodzenia!
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Powodzenia w realizacji planów.
Pozwolę sobie podglądać blog.
Pozwolę sobie podglądać blog.
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
Ja również w tym roku startuję w Maniackiej, lecz zakładam zejście poniżej 42' tak jak Ty planowałeś przed rokiem, dodatkowo na jesień chcę złamać 40' również tak jak Ty.
Szkoda, że miałeś problemy zdrowotne, teraz mógłbyś walczyć o znacznie lepsze życiówki, ale najważniejsze, że znowu możesz biegać
Pozdrawiam.
Szkoda, że miałeś problemy zdrowotne, teraz mógłbyś walczyć o znacznie lepsze życiówki, ale najważniejsze, że znowu możesz biegać
Pozdrawiam.