a na tym zdjęciu to Żyda kopiesz, czy murzyna?konserwatywny katolik o nastawieniu ekumenicznym, uparty, niepokorny itd.
powodzenia.
Moderator: infernal
a na tym zdjęciu to Żyda kopiesz, czy murzyna?konserwatywny katolik o nastawieniu ekumenicznym, uparty, niepokorny itd.
Psa, ale cholera tak szybko leciał, że się nie zmieścił w kadrzekulawy pies pisze:a na tym zdjęciu to Żyda kopiesz, czy murzyna?konserwatywny katolik o nastawieniu ekumenicznym, uparty, niepokorny itd.
powodzenia.
kulawy pies pisze:
czy mogę liczyć w blogu na sumienne cotygodniowe streszczenia "uważam rze"?
Dzięki Makar! Z planu korzystaj do woli. Zauważ, że nie jest rozpisany na czasy a na strefy, a przecież każdy z nas ma inne HR. Zatem plan jest poniekąd uniwersalny.makar pisze:
P.S.
Wiara w życiu jest ważna. Dużo w życiu zrobiłam tylko dzięki niej, ale to chyba bardzo osobista sprawa każdego z nas.
wita Cie baptystka z wyboru tez troche ekumeniczna. A zeby nie byc goloslowna to w poniedzialek ide na ekumeniczne sniadanie dla pan, beda katoliczki rzymskie, ewangeliczki luteranskie i baptastka no i moze jeszcze jedna chrzescijanka bez przynaleznosci koscielnejjumper pisze: konserwatywny katolik o nastawieniu ekumenicznym,
mam tak samojumper pisze: Mój organizm, jak by mnie po prostu nie pytał, włazi do kuchni i bierze co chce
Chyba chodzi o stopien sflaczenia miesni, zeby byl jak najmniejeszy, co w naszym wieku zaczyna byc waznejumper pisze: Mój trener twierdzi, że taki trening oprócz siły biegowej wyrabia odpowiednie napięcie mięśniowe. Co to oznacza? Nie mam zielonego pojęcia!
Nie..no..wieszBawareczka pisze:
Chyba chodzi o stopień sflaczenia mięśni, żeby był jak najmniejszy, co w naszym wieku zaczyna być ważne
Z wytrwałością nie będzie problemu, pod warunkiem, że zdrowie dopiszeBawareczka pisze:No i ciesze się, ze założyłeś blog i mam nadzieje, ze mimo daty wytrwasz na placu boju.