![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Alexia - komentarze
Moderator: infernal
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
stówka (lat i kilometrów - tutaj do wyboru - jednorazowo/tygodniowo/miesięcznie) ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Wszystkiego najlepszego i wiele przyjemności z biegania! ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
O razy... a ja opozniona zyczeniowo.
No wiec spoznione, ale szczere - szerokich bloni!!! I pary w trzewiach:)
Oraz przyjemnosci (rowniez niebiegowych) na co dzien:)
No wiec spoznione, ale szczere - szerokich bloni!!! I pary w trzewiach:)
Oraz przyjemnosci (rowniez niebiegowych) na co dzien:)
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję Wam wszystkim serdecznie!
Przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnimi czasy mam problem z wejściem na forum z domowego komputera. Dziś jednak dał radę
.
Przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnimi czasy mam problem z wejściem na forum z domowego komputera. Dziś jednak dał radę
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
A ja zdradzę, że we wtorek Alexia zrobiła kolejny Long Run
...
Dzięki za Świetne Towarzystwo (znowu), te ostatnie kilometry samemu były lekką udręką... Za to zrobiłem BPGzNP
.
Pozdrooofka,
Lejek
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Dzięki za Świetne Towarzystwo (znowu), te ostatnie kilometry samemu były lekką udręką... Za to zrobiłem BPGzNP
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Pozdrooofka,
Lejek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Oo, Alexia, czyzbys mieszkala w Chinach?Alexia pisze:Dziękuję Wam wszystkim serdecznie!
Przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnimi czasy mam problem z wejściem na forum z domowego komputera. Dziś jednak dał radę.
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
Znowu półmaratonik i to w jakim tempie ... chylę czoła ![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mnie też się wydaje, że jest upał, zwłaszcza jak się na grzbiet wciągnie o jedną warstwę za dużo![smutek :-(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mnie też się wydaje, że jest upał, zwłaszcza jak się na grzbiet wciągnie o jedną warstwę za dużo
![smutek :-(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Lejeklejek pisze:A ja zdradzę, że we wtorek Alexia zrobiła kolejny Long Run...
Dzięki za Świetne Towarzystwo (znowu), te ostatnie kilometry samemu były lekką udręką... Za to zrobiłem BPGzNP.
No, mam nadzieję, że się tak wciągniesz, ze i Ty spróbujesz maratonu :D. Witam nową biegaczkęKsiężna pisze:Alexia,
wciągnęłam się w czytanie Twojego biegowego bloga - dotarłam właśnie do opisu ukończonego maratonu - gratuluję![]()
Hi, hi - prawie. Ja sobie myślę, że coś dziewczyny psują mi laptopa. Siedzą i klikają co popadnie, a potem forum mi nie wchodzi. Ale grunt, że samo się naprawiapardita pisze: Oo, Alexia, czyzbys mieszkala w Chinach?
Na grzbiecie, to ja miałam krótki rękawek (warto czasem męża posłuchać), ale niestety spodnie długie i ocieplane na dodatekcafe pisze:Znowu półmaratonik i to w jakim tempie ... chylę czoła
Mnie też się wydaje, że jest upał, zwłaszcza jak się na grzbiet wciągnie o jedną warstwę za dużo
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Na termometr spojrzałam, ale wiadomo to czy on nie oszukujeLadyE pisze:dlatego przed wyjsciem warto zerknac na termometr a nie sugerowac sie tym ze niektorzy wyciagneli juz zimowe kapoty
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję zmierzyć się wiosną z krakowskim maratonemmam nadzieję, że się tak wciągniesz, ze i Ty spróbujesz maratonu :
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Dziś rano nie mogłam ruszyć na wały wiślane... i aż mnie nosi... Spróbuję wieczorem, może uda się zgrać obowiązki rodzinne (też mam dwójkę dzieci:-)) i wyskoczyć choć na chwilę:-)
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Poniedziałki - dzieci zaczynają zajęcia plastyczne w Parku Jordana o 17.10 i wtedy właśnie zaczynamKsiężna pisze:Alexia, o której zwykle ruszasz na trening? Widzę, że dziś już jesteś 'po'
Wtorki - długie wybiegania z Lejkiem po jego pracy
Środy - raczej wolne
Czwartki - jak wyjdzie, plan jest taki, żeby albo zaraz po pracy (czyli o 15), albo tak, by wyrobić się do 18.00
Piątki - jeszcze tego nie wdrożyłam, ale chciałabym biegać zaraz po pracy czyli o 17.30 (pracuję na AGH)
Soboty - BBL, czyli 9.30
Niedziele - wolne dla rodziny