Takie tempo to faktycznie TEMPO MARZEŃ

A super moce? mam ich sporo jak biegnę w taką pogodę i myślę ile ludzi objada się chipsami w ciepłym pokoju przed kompem...a ja dymam trening i jestem zadowolony

Moderator: infernal
Postaram się mieć to na uwadze w kolejnychwypass pisze:Na reszcie wpis o długości "do ogarnięcia" w kilka sekund![]()
Strasznie łamię sobie głowę jakim tempem powinienem pobiec swój pierwszy maraton. Celem jest przebiegnięcie i jeżeli nie dam rady go osiągnąć z powodu przeliczenia się z siłami to będę strasznie rozczarowany. Z drugiej strony jak dobiegnę z uczuciem, że nie dałem z siebie wszystkiego to będzie niedosyt... Z dwojga złego lepsze chyba jednak to drugie, czas można poprawić jesienią, nie?wypass pisze:Takie tempo to faktycznie TEMPO MARZEŃ![]()
No to mamy tak samowypass pisze:A super moce? mam ich sporo jak biegnę w taką pogodę i myślę ile ludzi objada się chipsami w ciepłym pokoju przed kompem...a ja dymam trening i jestem zadowolony
Właśnie tego boję się najbardziej, żeby atmosfera mnie nie "poniosła"banan85 pisze:Powodzenia...wazne by nie przegiac pierwszych kilometrow, a musi byc dobrze
Pierwszych 30banan85 pisze:Powodzenia...wazne by nie przegiac pierwszych kilometrow, a musi byc dobrze
Po trzydziestym drugim znajduje się ziemia nieznana - nigdy tam nie byłem. Nie wiem jak się je biegnie i zaczynam wpadać w panikęsochers pisze:Pierwszych 30
Od tygodnia zadaję sobie to pytanieneevle pisze:Kurczę, to już?
Jakby Ci to powiedzieć....musisz...Marc.Slonik pisze: Teraz to już chyba muszę wygrać ten maraton;-)
Hehe, tak zrobię. Jak myślisz ilu Kenijczyków muszę przepuścić, żeby nikt mi nie zawracał głowy kontrolą antydopingową i żebym mógł spokojnie pójść na piwo prosto z metywypass pisze:Jakby Ci to powiedzieć....musisz...Marc.Slonik pisze: Teraz to już chyba muszę wygrać ten maraton;-)![]()
Powodzenia...i hamuj co by 2 godzin nie połamać bo elita się załamie