Anna NH - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Johnny Żuberek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: DNF
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Anna NH pisze:Co prawda rowerzysta ze mnie marny ale kto wie - może mogłabym nadrabiać strzelaniem.
Rower warto włączyć do treningu ogólnego, bo to najlepsza forma poprawienia wytrzymałości :)
Nie przypadkowo w triathlonie najlepiej idzie właśnie kolarzom (jeśli hipotetyzując wzięlibyśmy 3 ogólnie wytrenowanych gości, specjalizujących się w pływaniu, biegu i kolarstwie, to wygra prawdopodobnie ten ostatni).
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gratulacje! :) Jeśli pogoda w Krakowie była taka, jak u nas we Wro, to nie wyobrażam sobie zbiegania z górki po trawie ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Fretka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:33
Życiówka w maratonie: 3:49:58

Nieprzeczytany post

Poszłam jeszcze pooglądać na Expo, i zapisałam się na I Królewski Półmaraton na jesień (za jedyne 30zł).
Jako że w życiu jeszcze nie przebiegłam 21km to będzie ciężka orka przez wakacje.
Plan już sobie wybrałam i teraz wyjścia nie ma.
Dobra decyzja! 30zł to nie majątek, a jak się ma cel, to od razu lepiej idą treningi. Serio!

Ja bym wtedy chętnie zrobiła debiut jako zając. Nie pasuje mi wtedy półmaraton na czas, a też bym chciała się przebiec :)
No nic, zobaczymy jak to wyjdzie. Gratuluję biegu RMF i z tym zapisem to bardzo dobra decyzja.
5km - 22:20
10km - 48:33
półmaraton - 1:45:37
maraton - 3:49:58
GARMIN ; BLOG ; KOMENTARZE
Awatar użytkownika
sosik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:49
Życiówka w maratonie: 2:58:50

Nieprzeczytany post

Brawo za Bieg RMF. Nieźle padało :). U mnie starszy syn biegł ( 11 lat ) i wykręcił 19 min - jak zobaczyłem czas to też mi nie pasowały te 4,5 km. Dzięki za info, że to 1 km mniej było bo bym w kompleksy wpadł, że młody śmiga szybciej ode mnie :hahaha:.
Trzymam kciuki za przygotowania do półmaratonu - może uda się spotkać, bo to moja docelowa impreza na jesień - powodzenia!
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!

Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brawo za bieg. U mnie wreszcie letni weekend a u Was pogoda zdeydowanie nie rozpieszczała. Też mam z jednego biegu żółtą koszulkę i buff. Koszulka tak bardzo za duża, że przy całym sentymencie jednak leży w szufladzie, ale buffa uwielbiam i często używam.
Awatar użytkownika
Anna NH
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Johnny Żuberek pisze: Rower warto włączyć do treningu ogólnego, bo to najlepsza forma poprawienia wytrzymałości :)
Nie przypadkowo w triathlonie najlepiej idzie właśnie kolarzom (jeśli hipotetyzując wzięlibyśmy 3 ogólnie wytrenowanych gości, specjalizujących się w pływaniu, biegu i kolarstwie, to wygra prawdopodobnie ten ostatni).
Na rower wsiadłam dopiero w tym roku po wieloletniej przerwie - stąd takie "długie" trasy na nim robię (nie czuję się za pewnie - za dużo pieszych na ścieżkach rowerowych), ale jeżdżę chętnie w ramach odmiany od biegania bo najchętniej ruszałabym się codziennie ale boję się codziennie biegać (niech się te moje kostki i inne stawy regenerują czasem).
kachita pisze: Gratulacje! :) Jeśli pogoda w Krakowie była taka, jak u nas we Wro, to nie wyobrażam sobie zbiegania z górki po trawie ;)
No lało solidnie, to fakt :usmiech:
Fretka pisze: Dobra decyzja! 30zł to nie majątek, a jak się ma cel, to od razu lepiej idą treningi. Serio!

Ja bym wtedy chętnie zrobiła debiut jako zając. Nie pasuje mi wtedy półmaraton na czas, a też bym chciała się przebiec :)
No nic, zobaczymy jak to wyjdzie. Gratuluję biegu RMF i z tym zapisem to bardzo dobra decyzja.
To może rozważysz udział jako zając na serio.
W końcu to jakieś nowe doświadczenie biegowe. :hej:
sosik pisze:Brawo za Bieg RMF. Nieźle padało :). U mnie starszy syn biegł ( 11 lat ) i wykręcił 19 min - jak zobaczyłem czas to też mi nie pasowały te 4,5 km. Dzięki za info, że to 1 km mniej było bo bym w kompleksy wpadł, że młody śmiga szybciej ode mnie :hahaha:.
Trzymam kciuki za przygotowania do półmaratonu - może uda się spotkać, bo to moja docelowa impreza na jesień - powodzenia!
No właśnie w szatni mnie dziewczyny zapytały (bo widziały garmina) ile wyszło bo taki świetny czas wykręciły :hej:
strasb pisze:Brawo za bieg. U mnie wreszcie letni weekend a u Was pogoda zdeydowanie nie rozpieszczała. Też mam z jednego biegu żółtą koszulkę i buff. Koszulka tak bardzo za duża, że przy całym sentymencie jednak leży w szufladzie, ale buffa uwielbiam i często używam.
Na szczęście było gdzie pomacać i wzięłam S-kę chociaż normalnie S-ki niestety nie noszę :bum:
Nie wiem skąd aż taka rozbieżność w rozmiarach.
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

Super bieg ;)
Czasy w tym momencie się nie liczą, liczy się zabawa...
Półmaraton za 30zł...heh dobry wybór...
Do jesieni będziesz biegać spokojnie około 10km...
Ja na połówkę poszedłem mając w nogach najwięcej 12 lub 14km w jednym treningu...
I jakoś się poleciało...dasz radę :taktak:

Ładne żółciótkie koszulki :bum:
Awatar użytkownika
Anna NH
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bałam się, że jak się przyznam to dostanę tu od Was ochrzan że za wcześnie.
Także dziękuję Wam za wsparcie. :usmiech:
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hejka :oczko: Gratki za RMF, akurat jechałem do pracy jak biegliście :hejhej:
Do połówki spokojnie się przygotujesz, masz sporo czasu.
Trzymam kciuki :usmiech:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzę, że już oficjalnie nowy tytuł bloga. No to już nie będzie wymówek. A poranki coraz cieplejsze będą. :oczko:
Awatar użytkownika
Anna NH
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Widzę, że już oficjalnie nowy tytuł bloga. No to już nie będzie wymówek. A poranki coraz cieplejsze będą. :oczko:
No z tym półmaratonem to jest cel i bat równocześnie dla mnie aby jednak biegać regularnie. To jak przygotowywanie się do egzaminu.
I staram się jednak wychodzić rano - zdecydowanie więcej tlenu :usmiech:
Awatar użytkownika
Anna NH
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

majak pisze:Hejka :oczko: Gratki za RMF, akurat jechałem do pracy jak biegliście :hejhej:
Dzięki. Jeśli na nas trąbiłeś w aucie gdy staliśmy na starcie - to Ci machałam :hej:
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

Plan wydaje się całkiem dobry :taktak:
Awatar użytkownika
sosik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:49
Życiówka w maratonie: 2:58:50

Nieprzeczytany post

Proponuję jeden bieg regularnie wydłużać - nawet po kilka minut starczy, aby dojść do 90 minut. Wtedy ten bieg spokojnie, nawet jak człowieka nosi :)
Trzymam kciuki za regularność.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!

Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anna NH pisze:
majak pisze:Hejka :oczko: Gratki za RMF, akurat jechałem do pracy jak biegliście :hejhej:
Dzięki. Jeśli na nas trąbiłeś w aucie gdy staliśmy na starcie - to Ci machałam :hej:
Nie nie, źle zrozumiałaś, słuchałem relacji z biegu jadąc do pracy :usmiech:
ODPOWIEDZ