Johnny Żuberek pisze:
Rower warto włączyć do treningu ogólnego, bo to najlepsza forma poprawienia wytrzymałości
Nie przypadkowo w triathlonie najlepiej idzie właśnie kolarzom (jeśli hipotetyzując wzięlibyśmy 3 ogólnie wytrenowanych gości, specjalizujących się w pływaniu, biegu i kolarstwie, to wygra prawdopodobnie ten ostatni).
Na rower wsiadłam dopiero w tym roku po wieloletniej przerwie - stąd takie "długie" trasy na nim robię (nie czuję się za pewnie - za dużo pieszych na ścieżkach rowerowych), ale jeżdżę chętnie w ramach odmiany od biegania bo najchętniej ruszałabym się codziennie ale boję się codziennie biegać (niech się te moje kostki i inne stawy regenerują czasem).
kachita pisze:
Gratulacje!
Jeśli pogoda w Krakowie była taka, jak u nas we Wro, to nie wyobrażam sobie zbiegania z górki po trawie
No lało solidnie, to fakt
Fretka pisze:
Dobra decyzja! 30zł to nie majątek, a jak się ma cel, to od razu lepiej idą treningi. Serio!
Ja bym wtedy chętnie zrobiła debiut jako zając. Nie pasuje mi wtedy półmaraton na czas, a też bym chciała się przebiec
No nic, zobaczymy jak to wyjdzie. Gratuluję biegu RMF i z tym zapisem to bardzo dobra decyzja.
To może rozważysz udział jako zając na serio.
W końcu to jakieś nowe doświadczenie biegowe.
sosik pisze:Brawo za Bieg RMF. Nieźle padało
. U mnie starszy syn biegł ( 11 lat ) i wykręcił 19 min - jak zobaczyłem czas to też mi nie pasowały te 4,5 km. Dzięki za info, że to 1 km mniej było bo bym w kompleksy wpadł, że młody śmiga szybciej ode mnie
.
Trzymam kciuki za przygotowania do półmaratonu - może uda się spotkać, bo to moja docelowa impreza na jesień - powodzenia!
No właśnie w szatni mnie dziewczyny zapytały (bo widziały garmina) ile wyszło bo taki świetny czas wykręciły
strasb pisze:Brawo za bieg. U mnie wreszcie letni weekend a u Was pogoda zdeydowanie nie rozpieszczała. Też mam z jednego biegu żółtą koszulkę i buff. Koszulka tak bardzo za duża, że przy całym sentymencie jednak leży w szufladzie, ale buffa uwielbiam i często używam.
Na szczęście było gdzie pomacać i wzięłam S-kę chociaż normalnie S-ki niestety nie noszę
Nie wiem skąd aż taka rozbieżność w rozmiarach.