Robbur - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szkoda, ale mam nadzieję, że tak jak piszesz nadrobimy jeszcze. Jakbyś dał radę dotrzeć do Torunia to może "Półmaraton Świętych Mikołajów" - planuję sprawdzić tam postępy diety i treningu
Właśnie zobaczyłem, że za 37 dni będzie połówka w Szamotułach http://samsunghalfmarathon.com/ może tam?
Dochodź do siebie szybko!
Właśnie zobaczyłem, że za 37 dni będzie połówka w Szamotułach http://samsunghalfmarathon.com/ może tam?
Dochodź do siebie szybko!
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2011, 10:26 przez Vincent, łącznie zmieniany 1 raz.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Dobrze się składa bo planuję półmaraton świętych. Nie miałem go w sumie zamiaru potraktować bardzo wyczynowo, bardziej jako imprezę towarzyską, ale zobaczymy. Być może będzie to jedyna okazja do zaliczenia półmaratonu w tym roku.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Słuszna koncepcja Kolego. Mam podobnie tylko, że cztery dychy plus 2 km z ogonkiem na cztery dychy Z wagą może być różnie. Ja stanąłem na swoich 85 i nie odmawiam sobie niczego Jak za rok zrobię kolejne 1000 km to może schudnę. A i może kolejne wywanie na kolejne dziesięciolecie żywota Ale to po maratonie, jak go przeżyję Powodzenia!
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Według stopki w podpisie to już w niedzielę Też poważnie myślę o 42k, ale na razie jeszcze nie uporałem się z tym półmaratonen deklarowanym w pierwotnej wersji tegorocznego planu.wolf1971 pisze:Mam podobnie tylko, że cztery dychy plus 2 km z ogonkiem na cztery dychy
Powodzenia z tymi czterema dychami z hakiem.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
ambitny cel, ale spoko dasz rade!! powodzenia
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Gdy rozsądek śpi to budzą się...robbur pisze:Rozsądek podpowiadał, żeby ten pierwszy bieg był delikatny, ale rozsądek nie jest dla mnie jakimś specjalnyma autorytetem.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, myślę, że jest to gdzieś na granicy moich fizycznych możliwości.ioannahh pisze:ambitny cel, ale spoko dasz rade!! powodzenia
Coś w tym jest, z każdym rokiem można sobie minutkę dodawać. Chociaż jak sobie przypomnę zwycięzce M70 z Gdańska (nie pamiętam dokładnie ale dużo, dużo przede mną), to wcale nie jestem pewien tej zasady.Aniad1312 pisze: Według tej reguły powinnam w tym roku jeszcze zdążyć z 35min
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Ciśnij ciśnij, może się spotkamy na Mikołajów. Wybieram się, ale jako support dla Połowicy, która akurat ten półmaraton wybrała sobie na debiut na 21K
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
No, gratuluję połowicy. Ja swojej jakoś namówić nie mogę na bieganie. Ostatnio jednak jest usprawiedliwiona, bo się zaciążyło biedaczce.wolf1971 pisze:Ciśnij ciśnij, może się spotkamy na Mikołajów. Wybieram się, ale jako support dla Połowicy, która akurat ten półmaraton wybrała sobie na debiut na 21K
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
mam dziwne przeczucie, że to nie tylko jej "wina'robbur pisze: ...się zaciążyło biedaczce.
a poza tym gratulacje i życzę zdrowia