Masz racje, dobrze się z tym czułem że mogłem coś takiego pobiec z pewnym zapasemmar_jas pisze:Mocny trening....takie treningi dają super motywacyjnego kopa..pieknie

Myślisz że to przez wage? Obyś miał racje, bo do kwietnia jeszcze 4kg musze zrzucićKrzychu M pisze:Może znowu się powtarzam,ale te 3-4 kg które zrzuciłeś zaowocowało zwyżką formy i jesteś na pewno na poziomie 3:15 w maratonie.
Na Marzannie będe oglądał Twoje podeszwy...zobaczysz

A co do marzanny to ja biegne napewno na 1:35 i moze cos z tego urwie \, więc plecy to ja Twoje bede ogladał i to tylko na początku bo później Ty leciesz na 1:30 więc jest różnica

heh młodośćwigi pisze:To idzie młodość...
Mocny trening, jest moc i progres, strach się bać co będzie się działo na wiosnę.

Nieraz to jak patrze na jakies założenia to sie wydaje ze to nie na moje siły wiec od czasu do czasu lubie sobie poprawić swoją psyche mocnym treningiemmihumor pisze:Dla Wojtka dobry trening bo on się nie docenia i takie biegi wzmacniają psychicznie bardzo, z drugiej strony lepiej się nie doceniać niż przeceniaćByle za dużo nie pracować nad wzmocnieniem psyche bo zdrowia może braknąć. Dlatego czasem przy dobrym samopoczuciu można coś pobrykać na przetarcie - zwłaszcza jak łatwo i lekko idzie.