To już lepiej pobiec mocną 10tkę, ale bez założeń czasowych aby głowy nie męczyć tak pomyślałem. Hmm

Moderator: infernal
Haha, mam to samoinfernal pisze:I już widzę wzrok rodziny jak po mecie biegnę dalej 2-3km![]()
![]()
"Nie mogłeś tej energii wcześniej spożytkować?"Tillo pisze:Haha, mam to samo
Ojj ciężko to Krystian widzę, ciężkoLogadin pisze:Nie trzeba od razuMożesz zrobić 5min przerwy po ostatnim km w trupa i wtedy schłodzenie dokręcić
To dopiero w październiku. Tam będę miał taki cel. Udowodnić sobie, że jestem w stanie na tym poziomie biegać i to nie był jednorazowy strzał. Teraz za tydzień jak będzie 41min będę zadowolony. Tam podbiegi bolą.piotr.valczynski pisze:Zalozenie zrealizowane - Piatka w leciala wg zalozen - pluca przewietrzone wiec teraz doloz Dyszke ponizej 40 i bedzie komplet mocnych przetarc przed HM
Trzymam Cię za słowo KrystianLogadin pisze:I bardzo ładnieTaktyka nagród po zaprocentuje
Właśnie będę się zapisywaćjacekww pisze:Podbiłeś morale, czasem tylko o to chodzi. Przypomnij gdzie, kiedy tą połówkę biegniesz.
Bardzo fajna połówka, płaska i szybka trasa, świetna organizacja i masa kibiców. Biegłem tam w 2013 i 2014 roku. Zdecydowanie polecam.infernal pisze: Właśnie będę się zapisywaćhttps://www.koscianskipolmaraton.pl/
Rzekomo rekord trasy to 1:02 i niby słyszałem, że trasa daje radę.
To co, widzimy się też?
Na pewno niejacekww pisze:Mam nadzieję, że nie będę musiał jesienią trzeci raz do połówki podchodzić, zresztą zdecydowanie za daleko.
Krystian, przy Twojej regeneracji nie zaszkodzi Ci. Pewnie PB strzeliszLogadin pisze:Cholera tylko dzień przed Biegiem Niepodległości
I taką Wigi chciałem przeczytać informacjęwigi pisze:Bardzo fajna połówka, płaska i szybka trasa, świetna organizacja i masa kibiców. Biegłem tam w 2013 i 2014 roku. Zdecydowanie polecam.
Kusi mnie wystartować w tym roku, ale po Poznaniu mogę być niezregenerowany jeszcze.
Zapraszamziko303 pisze:Też o tym myślę